(0 varer)
Indkøbskurv
0 VARER
Fragt fra 25 kr |30 dages returret|Byt i alle vores forretninger

Børn


 

Ny i shoppen


Det danske mærke HOUNd laver tøj til teenagere, der vil skille sig ud fra mængden. Inspirationen hentes på gaden, i skolegården og fra spændende steder rundt om i verden.

 

Nyheder fra BAKITO


Med Magasins fine basislinje BAKITO bliver dine børn klædt lækkert på uden at gå på kompromis med kvalitet, stil eller budget.     

 

Amerikansk sensommer

 

Sensommeren hos Ralph Lauren Childrenswear byder på all-american signaturbluser, figursyet denim og fine hverdagskjoler.

Legesyge Molo


Den nye efterårskollektion fra Molo er fyldt med sjove print fra flyvemaskiner til mariehøns og smukke blomster.   

 

Børnetøj

Online på Magasin.dk finder du alt i tøj til børn. På disse sider har vi samlet en række af de mest populære børnetøjsmærker. Du kan se de seneste lanceringer fra mærker som Molo, Melton, Joha, Phister & Philina mv.

 

Derudover bør du selvfølgelig tage et kig på Magasins helt egen børnetøjskollektion, Bakito, der består af et stort udvalg af moderigtigt børnetøj på nettet til fornuftige priser.

 

Under tilbudskategorien finder du altid masser af børnetøj på tilbud. Det er også i denne kategori at du finder kampagner som Taxfree, tilbud, SALE, Super Bazaar, januar udsalg og lignende.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere