(0 varer)
Indkøbskurv
0 VARER
Fragt fra 25 kr |30 dages returret|Byt i alle vores forretninger

Børn


 

Aktive tweens 


Adidas Originals hilser foråret velkommen med en klassisk og klar kollektion i himlen og havets dybe, blå farver. Dedikeret til børn og unge i alderen 8-16 år, der lever det aktive frie liv i skolegården eller i træningshallen.  

 

Gypsy Soul


Forårs- og sommerkollektionen fra Scotch R'Belle er fyldt med farver, print og bohemeagtige referencer. Inspireret af tropiske destinationer og farvestrålende rejser til Rios gader er der lagt op til en cool, farverig sommer.     

 

Preppy spring  

 

Den nye kollektion fra Tommy Hilfiger emmer af lyse tider og sommersol. Lyse, klare farver og fine, blomstrede bluser og bukser sammensat med de velkendte, ikoniske produkter er brandets bud på en ny sæson.   

Ny i shoppen


Mads Nørgaard Copenhagens børnekollektion er en nyhed på Magasin.dk. Gå på opdagelse i alt fra fashionable klassikere til fine, printede sommerkjoler. Kollektionen fås til børn og unge i alderen 2-14 år.   

 

Børnetøj

Online på Magasin.dk finder du alt i tøj til børn. På disse sider har vi samlet en række af de mest populære børnetøjsmærker. Du kan se de seneste lanceringer fra mærker som Molo, Melton, Joha, Phister & Philina mv.

 

Derudover bør du selvfølgelig tage et kig på Magasins helt egen børnetøjskollektion, Bakito, der består af et stort udvalg af moderigtigt børnetøj på nettet til fornuftige priser.

 

Under tilbudskategorien finder du altid masser af børnetøj på tilbud. Det er også i denne kategori at du finder kampagner som Taxfree, tilbud, SALE, Super Bazaar, januar udsalg og lignende.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere