Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: Blå

Lego

Vespa 125 10298

899 kr.
Vespa 125 10298
Lego
Vespa 125 10298
899 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i retrocharmen og føl vindens susen med LEGO Icons Vespa 125-sættet. Denne ikoniske italienske scooter er blevet omhyggeligt genskabt i LEGO-form for at bringe nostalgien og det tidløse design til livs i din egen LEGO-samling.

Sættet inkluderer en detaljeret LEGO-replika af Vespa 125, der fanger essensen af denne legendariske scooter. Fra de karakteristiske kurver til det autentiske styr og det ikoniske sæde er hvert element designet med omhu for at bringe den autentiske Vespa-oplevelse til LEGO-verdenen.

Med den medfølgende guide kan du udforske historien bag Vespa-scooteren og dens indflydelse på italiensk kultur og stil. Fra sin introduktion i 1946 og gennem årtierne har Vespa været en symbol på frihed og elegance, og LEGO Icons Vespa 125-sættet fejrer denne arv.

LEGO Icons Vespa 125 er ikke kun en byggeoplevelse; det er også en stilsikker udstillingsgenstand. Når Vespa er samlet, vil den tilføje et strejf af vintage charme til dit LEGO-display eller enhver hylde. Dette LEGO-sæt er også en perfekt gave til både LEGO-entusiaster og fans af ikoniske køretøjer.

Tag på en nostalgisk rejse gennem tid og mode med LEGO Icons Vespa 125. Byg, udforsk og udstil denne tidløse klassiker, og lad den være et smukt og charmerende element i din LEGO-samling. Et mesterværk i LEGO-design, der hylder Vespa-scooterens kulturarv med stil og elegance!
Loading...