Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner Log ind
Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner Log ind
Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner
En masterclass i bagning og arbejde med chokolade, den italienske måde - den seneste titel i den prestigefyldte Silver Spoon-familie
Silver Spoon køkken er kendt over hele verden som den autoritative stemme på italiensk køkken og den førende italienske kulinariske ressource - denne nye bog om alles yndlings ingrediens indeholder 100 af de bedste Silver Spoon chokolade opskrifter, ledsaget af helt nye fotografering og Design, samt 30 kerne opskrifter til at arbejde med chokolade, hver med trin-for-trin fotografering. Med mørk, mælk, rubin og hvid chokolade er alle aspekter af denne elskede ingrediens dækket i dybden i denne bog: dens historie, sammensætning, forskellige typer og hemmelighederne bag at arbejde med chokolade med succes. De grundlæggende teknikker ledsages af trin-for-trin billeder, vejlede kokke gennem de forskellige nødvendige processer, og give værdifulde tips til håndtering af mere komplekse præparater, såsom temperering, glasering, og skabe former og dekorationer i chokolade. Opskrifter omfatter enkle kager og småkager, slik og mere udførlige desserter samt mousser, is, parfaits og drikkevarer.