Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Spiderman mod Sandman 76280

349,95 kr.
Spiderman mod Sandman 76280
Lego
Spiderman mod Sandman 76280
349,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i Marvel-universet med LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman - Den endelige kamp! Dette actionfyldte byggesæt giver Spider-Man-fans mulighed for at genskabe den intense konfrontation mellem Spider-Man og den formidable Sandman. Med imponerende detaljer og minifigurer bringer dette sæt den episke kamp til liv i LEGO-form.

Funktioner:

Imponerende Kampscene: LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman sættet præsenterer en detaljeret og realistisk kampscene, der afspejler Spider-Mans udfordring i mødet med Sandman. Bygningen inkluderer de ikoniske elementer fra Marvels New York City.

Minifigurer af Spider-Man og Sandman: Sættet indeholder minifigurer af Spider-Man, udstyret med sit karakteristiske spider-suit, og den imponerende Sandman, der er i stand til at forvandle sig til sand og påtage sig forskellige former.

Interaktive Funktioner: LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman sættet har interaktive funktioner som en drejelig lysstolpe, der giver børn mulighed for at genskabe Spider-Mans akrobatiske bevægelser og kampmanøvrer.

Webvåben og Tilbehør: Udstyret med Spider-Mans ikoniske webvåben og andre tilbehør, giver dette sæt børn mulighed for at iscenesætte spændende øjeblikke fra Spider-Mans kamp mod Sandman.

Kreativ Leg: Dette sæt opfordrer til kreativ leg og historiefortælling, hvor børn kan forestille sig nye eventyr og genopleve deres yndlingsøjeblikke fra Spider-Mans verden.

Samlerobjekt: Udover at være et fantastisk legetøj er LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman - Den endelige kamp også et imponerende samlerobjekt for Marvel-fans, der værdsætter detaljeret og autentisk design.

Dyk ned i spændingen fra Marvel-universet med LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman - Den endelige kamp. Dette byggesæt kombinerer action, eventyr og fantastisk LEGO-design, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til enhver Marvel-samling. Gør dig klar til at opleve den ultimative kamp mellem Spider-Man og Sandman i LEGO-form!
Loading...