Peptider

Hvem?

Det giver rigtig god mening at benytte sig af peptider i sin hudpleje, hvis man ønsker at have fokus på at forebygge sin hud som ældning. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at peptider aldrig kan stå alene, og det derfor er en god ide at kombinere den med andre ingredienser, såsom hyaluronsyre eller antioxidanter.

Hvad?

Peptider er en helt fantastisk ingrediens i hudpleje. Det består af små kæder af aminosyrer, der agerer som byggesten af forskellige ​​proteiner som kollagen, elastin og keratin. Disse proteiner skaber grundlaget for din hud og er ansvarlige for hudens elasticitet og styrke.

Hvorfor?

Peptider har en unik egenskab til at trænge ned i huden uden kendte bivirkninger, som f.eks. kan opstå ved brug af andre aktive ingredienser.

Udforsk alle produkter med peptider her.

A-vitamin - retinol

Hvem?

Vil du gerne mindske solskader og pigmentpletter eller fine linjer, er hudpleje med A-vitamin det rigtige valg for dig. A-vitamin kommer i flere former og procenter som gør, at du nemt kan finde den dosis, som passer bedst til dig og dine behov.

Hvad?

A-vitamin er et af de mest testede og veldokumenterede hudplejeingredienser. A-vitamin er også kendt som retinol og retinoid.

Hvorfor?

A-vitamin har vist flere imponerende resultater bl.a. når det drejer sig om at mindske fine linjer og rynker og pigmentpletter. Solskader bliver desuden mindre synlige og virker cellefornyende, hvilket gør, at huden bliver mere klar og frisk i overfladen. Vi anbefaler, at man trapper stille og roligt op med brugen af A-vitamin og brug det kun om aftenen før sengetid. Start med et par gange om ugen og øg derefter stille og roligt med en dag. Effekten ses bedst efter ca. 3 måneders brug.

Tip: Ved anvendelse af A-vitamin anbefales det altid at bruge solbeskyttelse om dagen, da A-vitamin gør huden lysfølsom.

Udforsk alle produkter med retinol her.

C-vitamin

Hvem?

C-vitamin beskytter huden mod solskader, lysner pigmentpletter, beskytter mod frie radikaler og er kendt for at booste huden med fornyet glød.

Hvad?

C-vitamin er et af de mest populære vitaminer i hudpleje. Det er en kraftig antioxidant, som styrker huden og udligner fine linjer og pigmentforandringer.

Hvorfor?

Vitaminet stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen i huden.
Vi anbefaler, at man trapper stille og roligt op med brugen af C-vitamin, så din hud tilvænnes. Ingrediensen er også kendt for at fremme kollagenproduktion og forbedre fugtoptagelsen i huden, hvorfor C-vitamin både kan anvendes morgen og aften.

Udforsk alle produkter med c-vitamin her.

AHA - glykolsyre

Hvem?

Denne ingrediens er særligt god til tør hud, til at reducere fine linjer og til at behjælpe akne og urenheder.

Hvad?

AHA er en eksfolierende frugtsyre, som effektivt fjerner døde hudceller fra hudens overflade. Den renser huden i dybden og minimerer uregelmæssigheder.

Hvorfor?

AHA frugtsyre bruges ofte til at forfine og udglatte hudens overflade samtidig med, at den stimulerer dannelsen af nye hudceller. AHA er effektivt til at udligne pigmentforandringer og ar. Vi anbefaler, at man bruger produkter med en koncentration mellem 5-10%.

Udforsk alle produkter med AHA her.

BHA - salicylsyre

Hvem?

BHA er særligt effektiv til at modvirke akne, uren hud og tilstoppede porer. Døjer du med rosacea elle rødme, så er BHA også den kemiske peeling, som du skal gå efter.

Hvad?

BHA er en salicsylsyre, som er et anti-inflammatorisk middel, der udvindes fra piletræet.

Hvorfor?

Salicsylsyre er god til at trænge gennem fedt i huden og renser derfor dybere end AHA, som virker i overfladen. BHA formindsker porerstørrelsen i huden og forebygger hudorme og urenheder.

Udforsk alle produkter med BHA her.

Hyaluronsyre

Hvem?

Hyaluronsyre anbefales ofte til alle hudtyper og aldre, da det er en yderst gavnlig ingrediens. Hyaluronsyre er især gavnligt hvis du døjer med fine linjer, tør, tynd eller slap hud. Den giver samtidig den nødvendige fugt til en udtørret hud for at genvinde sin ungdommelige og strålende glød og reducerer dannelsen af rynker forårsaget af dehydrering og tørhed.

Hvad?

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle producerer i kroppen. Det er kroppens egen fugtbooster, som vi desværre mister naturligt med alderen. Faktisk kan hyaluronsyre binde vand 1.000 gange sin egen vægt.

Hvorfor?

Man kan med fordel booste sin hud med hyaluronsyre, så huden ikke mister sin spændstighed, elasticitet og ikke mindst fugt. Hyaluronsyre findes i langt de fleste fugtgivende produkter, men også i makeup, som vil have fugtgivende egenskaber.

Udforsk alle produkter med hyaluronsyre her.

Niacinamid

Hvem?

Niacinamid kan løse rigtig mange af de hudproblemer, man kan døje med. Denne ingrediens siges at være ingrediensen, der passer til alle hudtyper og alle aldre. Den har gode resultater på problemer som akne, rødme og rosacea, tørhed, manglende elasticitet, rynker og linjer, forstørrede porer, overproducering af fedt og hyperpigmentering.

Hvad?

Niacinamid er et andet begreb for B3-vitamin, og lidt af en drømmeingrediens, som kan fikse (næsten) alt.

Hvorfor?

Vi anbefaler, at man vælger produkter, som indeholder min. 2% niacinamid, hvis man ønsker at se synlige resultater. Niacinamid kan med fordel kombineres med produkter med hyaluronsyre. Dette gør huden mere modtagelig og får niacinamid til at performe bedre.

Hvis du bruger flere sera, er dette et godt tip til, hvilket du skal påføre først: En god tommelfingerregel er, at de tyndeste konsistenser skal påføres først. Produkter der indeholder olie, skal for det meste påføres som sidste step.

Udforsk alle produkter med niacinamide her.

Antioxidanter

Hvem?

Er du på jagt efter en ingrediens, der beskytter huden mod frie radikaler, bevarer hudens naturlige glød og mindsker alderstegn i huden, så er det antioxidanter, du skal kigge efter.

Hvad?

Antioxidanter er naturligt eller syntetisk fremstillet stof, som bidrager til at mindske den iltning, der sker i kroppens celler, når vi bliver udsat for eksempelvis UV-stråler, tobaksrygning, forurening eller stress.

Hvorfor?

Der findes mange forskellige former for antioxidanter, herunder C-vitamin, E-vitamin og D-vitamin, som alle er med til at beskytte din hud samt beskytte alt det arbejde og de produkter, som du benytter på din hud.

Udforsk alle produkter med antioxidanter her.

Loading...