Køb 2 - få 25%
Lige nu får du 25% på ECOOKING. Shop her
Størrelse: 3.00 g

Bobbi Brown

Skin Corrector Stick

330 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Fantastisk, forvandlende og farvekorrigerende. Concealeren glider let hen over huden og dækker pigmentpletter og mørke rande øjeblikkeligt, med en dækning der er nøjagtigt tilpasset din hudtone for en naturlig finish. Denne cremede, opbyggelige formel blender øjeblikkeligt ind i huden, og giver en perfekt base til din concealer.

Huden tilføres øjeblikkeligt masser af fugt ved hjælp af Coffee Seed Extract og Salicornia, hvilket giver en fyldigere og glattere hud. Concealeren glider let på og føles behagelig på huden i op til 12 timer uden at falme eller lægge sig i de fine linjer, samtidig med at den modstår vand, sved og høj luftfugtighed. ANVENDELSE:
Påfør først Vitamin Enriched Face Base på dit ansigt og følg derefter op med Vitamin Enriched Eye Base omkring øjenområdet. Nu er det tid til at bruge Skin Corrector Stick, som øjeblikkeligt farvekorrigerer og mindsker ujævnheder samt mørke pletter i ansigtet. Blidt dup områderne med dine fingerspidser for at opnå en smidig og naturlig overgang til din hudtone. For en fejlfri dækning, der smelter sammen med din egen hudfarve, kan du med fordel kombinere dette produkt med Skin Long Wear Weightless Foundation SPF 15.
Skin Corrector Stick
Bobbi Brown
Skin Corrector Stick
330 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...