Kan man putte hummerhale på en vaffel? Lave cheese sticks med kongekrabbe eller fransk fastfood med knivmuslinger? Det kan man i dén grad, og det smager godt!Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog, har denne gang kastet sig over den lidt mere ekstravagante ende af havets rigdomme, nemlig hummer, muslinger, østers med mere. Eller kort sagt SKALDYR. I bogen inspirerer Rais &, Rafn med mere end 40 opskrifter til nye og kreative løsninger med respekt og forståelse for den enkelte råvarers gastronomiske egenskab. Opskrifterne er fyldt med smag, friskhed og finesse, og der er fokus på retter med let tilgængelige og gode råvarer, som ikke kræver et hjemmekøkken fyldt med professionelt køkkengrej.Velbekomme!
Leveringstid: 1-2 hverdage. Goodie medlemmer får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Fragten for ikke Goodie medlemmer er fra 19 kr. Du kan bytte og returnere din vare i en af Magasins syv fysiske forretninger eller sende varen retur med posten i 30 dage. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres. Husk at medbringe bon eller ordrebekræftelse på købet.