Hvad er rogn, og hvordan kan vi bruge den i vores køkken på en bæredygtig måde med respekt for naturen og med fokus på smag, ikke mindst i det grønne køkken? En kok og en videnskabsmand er sammen gået i køkkenet for at blive klogere på rogn ved at smage sig frem og interessere sig for at kombinere nysgerrighed og viden med godt kokkehåndværk. Rogn er æg fra fisk, krebsdyr og bløddyr og spises både som en dagligdags, folkekær spise som torskerogn og er populær som sæsonvare som stenbiderrogn, men rogn er også en eftertragtet og dyr, gastronomisk delikatesse som caviar. Rogn findes i et hav af forskellige størrelser, smage og teksturer og kan som sådan med stor variation finde vej til vores tallerkner. Der findes ingen tilnærmelsesvis tilsvarende bog om rogn, hverken på dansk eller internationalt.
Leveringstid: 1-2 hverdage. Goodie medlemmer får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Fragten for ikke Goodie medlemmer er fra 24 kr. Du kan bytte og returnere din vare i en af Magasins syv fysiske forretninger eller sende varen retur med posten i 30 dage. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres. Husk at medbringe bon eller ordrebekræftelse på købet.