Log ind
farve: 0008

Lego

Popstjerne-turnébus 42619

749,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i rampelyset med LEGO Friends Popstjerne-turnébussen! Dette fantastiske byggesæt bringer drømmen om en musikalsk verden til live. Fra turnébussen til scenen er dette sæt designet til at inspirere kreativ leg og give en autentisk popstjerneoplevelse.

Funktioner:

Turnébusdesign: LEGO Friends Popstjerne-turnébussen har en imponerende og farverig bus med en udfoldelig scene på taget, der skaber et mobilt koncertområde. En cool måde at tage musikken med på farten!

Minifigurer af Popstjerner: Inkluderer minifigurer af de talentfulde popstjerner, komplet med musikinstrumenter og mikrofoner. Giv dine legendariske LEGO koncerter liv med disse detaljerede figurer.

Scene og Udstyr: Byg scenen og udstyr det med lys, højtalere og alt, hvad der kræves for en spektakulær optræden. Oplev magien ved at arrangere og udføre fantastiske LEGO Friends koncerter.

Kreativ Leg: Dette sæt opmuntrer til kreativ leg og historiefortælling, og giver børn mulighed for at udforske verdenen af musikunderholdning. Design din egen popstjernescene og forestil dig spændende koncerter.

Transportabelt Design: Turnébussen har hjul og et kompakt design, der gør det nemt at transportere musikalsk sjov til forskellige steder i LEGO Friends universet.

Kompatibilitet med Andre LEGO Friends-sæt: Udvid dine kreative muligheder ved at kombinere dette sæt med andre LEGO Friends-sæt og skabe en sammenhængende verden fyldt med sjove og venskab.

Skab et spektakulært show med LEGO Friends Popstjerne-turnébussen. Dette sæt er det ultimative redskab til at opleve magien ved musikalsk kreativitet og vil appellere til enhver, der drømmer om at stå på scenen som en rigtig popstjerne. Let the LEGO concert begin!
Popstjerne-turnébus 42619
Lego
Popstjerne-turnébus 42619
749,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...