Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Politiets fængselsø 60419

899,95 kr.
Politiets fængselsø 60419
Lego
Politiets fængselsø 60419
899,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Gør dig klar til en actionfyldt jagt og spændende fængselsflugter med LEGO City Politiets Fængselsø-sættet. Dette imponerende byggesæt bringer spændingen fra retsforfølgelse og straf til LEGO-verdenen og leverer timevis af kreativ leg.

Funktioner:

Øens Layout: LEGO City Politiets Fængselsø præsenterer en detaljeret ø, der omfatter et fængsel med plads til skurke, et kontroltårn, helikopterlandingsplads og et fartøj til politiet. Øg legens intensitet ved at udforske hvert område.

Køretøjer og Udstyr: Sættet indeholder politiets helikopter, både og en skurkefartøj, der alle bidrager til dynamisk og spændende leg. Udstyret med håndjern, walkie-talkies og mere, er politiet klar til at opretholde orden.

Minifigurer: Inkluderer minifigurer af politifolk, skurke og andre karakterer, hvilket gør det muligt for børn at iscenesætte dramatiske scener og forestille sig forskellige politioperationer.

Fængselsflugt Scenarie: Udfordr dine byggefærdigheder ved at genskabe fængselsflugter og spændende forfølgelser. Designet med et fokus på detaljer, giver dette sæt et realistisk præg på byggeoplevelsen.

Kreativ Leg: LEGO City Politiets Fængselsø opmuntrer til kreativ leg og historiefortælling. Børn kan opfinde deres egne kriminalhistorier, redde dagen som politifolk eller planlægge dristige flugter som skurke.

Holdbar Konstruktion: LEGO City-sæt er kendt for deres holdbare og kvalitetskonstruktion, hvilket sikrer, at dette sæt kan nydes i lang tid med gentagne opbygninger og leg.

Oplev spændingen ved lovens lange arm med LEGO City Politiets Fængselsø. Dette byggesæt kombinerer leg og kreativitet med spændingen ved kriminel forfølgelse og retfærdighed, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til enhver LEGO City-samling. Lad jagten begynde!
Loading...