Drew Smiths østers: En gastronomisk historie giver læserne et globalt syn på østers, der sporer sin rolle i madlavning, kunst, litteratur og politik fra daggry op til i dag. Østers har inspireret både kokke, malere og forfattere, har opretholdt samfund økonomisk og økologisk og har vist sig store i legenden og historien. Ved at bruge østers som det centrale tema har Smith organiseret bogen omkring tidsperioder og geografiske steder, hvor han ser på østers indflydelse gennem farverige anekdoter, øjenåbnende videnskabelige fakta og en bred vifte af billeder. Bogen indeholder også halvtreds opskrifter, traditionelle landretter og moderne eksempler fra nogle af de bedste restauranter i verden. Den berømte franske kok Raymond Blanc kalder Oyster for et strålende korstog for østersen, der viser, hvordan mad har formet vores historie, kunst, litteratur, lovgivning, kultur og selvfølgelig kærlighedsskabelse og køkken. Ó
Leveringstid: 1-2 hverdage. Goodie medlemmer får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Fragten for ikke Goodie medlemmer er fra 24 kr. Du kan bytte og returnere din vare i en af Magasins syv fysiske forretninger eller sende varen retur med posten i 30 dage. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres. Husk at medbringe bon eller ordrebekræftelse på købet.