Størrelse: 150 ML

KORA Organics

Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil

315 kr.
Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil
KORA Organics
Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil
315 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Et økologisk certificeret to-faset rensemiddel, der blidt fjerner snavs, olie og makeup takket være certificeret økologisk Noni, Babassu olie, Silver Ear Mushroom og æblekerneolie, renser den huden, mens den plejer. TAK TIL:
BABYOLIE - Rig på essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der nærer og blødgør huden. Indeholder kraftig blødgørende fordele, der lindrer og blødgør huden. Indeholder antibakterielle og antiinflammatoriske fordele. Æblekerneolie: God kilde til omega 6 & 9, der fugter. Antioxidant, der lindrer og blødgør huden. Efterlader huden glat, blød og smidig. NONI-FRUGTEKTRAKT: Blødgør og fornyer hudens struktur.
Understøtter hudens naturlige glans.
Rig kilde til over 100 vitaminer, mineraler og antioxidanter. SNEBÆVRESVAMP:
Binder fugt til huden for at øge fugtighedsniveauer. Naturligt alternativ til hyaluronsyre med bedre fugtighedsretention.
Indeholder stærke antioxidantfordele, der behandler tegn på aldring. HVAD DET GØR: -Rengører din hud forsigtigt og grundigt og fjerner snavs, olie og makeup.
Beroliger for en blød, sund hud.
-Binder fugt til huden og efterlader den hydreret og fyldig. PERFEKT TIL:
Dette er til kunden, der er på udkig efter et økologisk, ekstra nærende rensemiddel, der grundigt fjerner snavs, olie og makeup.
Loading...