SAGE
Få 24-40% på udvalgte Sage-maskiner. Shop de gode tilbud i dag!
farve: Grå
Størrelse: Produktmål ryg: L: 95 cm. B: 5

Beurer

MG 330 Grey Massagesæde

2.899 kr. Pris reduceret fra 4.899 kr. til
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Ømhed, spændinger og en helt stiv nakke og ryg. Det behøver ikke være sådan. Massagesædet MG 330 Grey giver dig en afstressende og afspændende massage, der løsner op i dine muskler og er ren balsam for sjælen.

Det eneste du skal gøre, er at sætte dig godt til rette og nyde godt af massage i nakke, ryg og læn med:
-4D nakkemassage
-Shiatsu-rygmassage
-Selektiv spotmassage

I nakken masseres du med 4D nakkemassage, der imiterer tommelfingremassage. Så bliver den spændte nakke hurtigt løsnet op.
I ryg og læn anvendes Shiatsu massage og selektiv spotmassage. Sædet er udstyret med fire roterende massagehoveder, der kan massere hele ryggen eller fokuseres på specifikke områder.
Derudover kan du selv vælge mellem tre forskellige massageintensiteter, så du kan tilpasse massagen efter dine behov og ønsker.

Designet til det moderne hjem
Udover en skøn massageoplevelse, er en af de største fordele ved MG 330 Grey massagesædet dens flotte og moderne design. Du behøver ikke længere at skjule dit massagesæde væk i et skab eller en skuffe, for med dens elegante grå farve og stilfulde design kan du have den stående i din sofa som en del af dit interiør. Det betyder, at du altid har den lige i nærheden, når du trænger til en afslappende massage.

Du kan betjene MG 330 Grey med den medfølgende fjernbetjening. Derudover er den nem at rengøre og vedligeholde. Dele af betrækket kan aftages og maskinvaskes. Du får 3 års garanti.

Ønsker du at forkæle dig selv og dine nærmeste med en afslappende massageoplevelse, er Beurers MG 330 Grey massagesædet det perfekte valg for dig.
MG 330 Grey Massagesæde
Beurer
MG 330 Grey Massagesæde
2.899 kr. Pris reduceret fra 4.899 kr. til
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...