Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

McLaren Formel 1-racerbil 42141

1.549 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Føl adrenalinen pumpe og oplev spændingen ved racerbanen med LEGO Technic McLaren Formel 1-racerbil. Dette imponerende LEGO-sæt er en hyldest til den prestigefyldte McLaren Racing-team og bringer den verdenskendte Formel 1-racer ind i LEGO-universet med enestående detaljer og teknisk finesse.

Sættet indeholder en nøje udformet LEGO-replika af en McLaren Formel 1-racerbil med realistiske træk som aerodynamisk karrosseri, arbejdende affjedring, V6-motor med bevægelige stempler og et detaljeret førersæde. De ikoniske farver og dekorationer, der afspejler McLarens autentiske design, fuldender oplevelsen af at bringe racerbanens spænding hjem i din LEGO-samling.

Byggeprocessen er ikke kun en fornøjelse, men også en teknisk udfordring, og den medfølgende guide tager dig med på en dybdegående rejse gennem McLarens Formel 1-racerbil. Lær om de avancerede teknikker, der er anvendt i LEGO Technic-designet for at genskabe den ikoniske racerbils dynamik og performance.

Når byggeriet er fuldført, vil LEGO Technic McLaren Formel 1-racerbil ikke blot være et imponerende LEGO-mesterværk; det vil også være et dynamisk udstillingsobjekt, der fanger opmærksomheden med sit slanke design og autentiske detaljer. Dette sæt er ikke kun for bilentusiaster, men også for LEGO-fans, der søger en teknisk udfordring og en legende køreoplevelse.

Tag plads i førersædet og oplev spændingen ved Formel 1 med LEGO Technic McLaren Formel 1-racerbil. Byg, udforsk og udstil denne imponerende LEGO-replika, der bringer motorsportsverdenens kraft og elegance til livs på din egen LEGO-racerbane. Et must-have for alle Formel 1-fans og LEGO-entusiaster, der værdsætter teknisk finesse og designpræcision!
McLaren Formel 1-racerbil 42141
Lego
McLaren Formel 1-racerbil 42141
1.549 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...