Størrelse: 6 g

Clinique

Lash Power Mascara, Dark Chocolate

195 kr.
Lash Power Mascara, Dark Chocolate
Clinique
Lash Power Mascara, Dark Chocolate
195 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad er det? En forlængende mascara, der bliver, hvor den skal i 24 timer, uden at gnides ud. Det gør produktet: Modstår både vand, sved, fugt og tårer. Alligevel kan den nemt skylles af med varmt vand. Den unikke børste forlænger smukt selv de allermindste vippehår.
Start ved roden af vipperne, og ""vrik" ud til spidsen af vipperne. Gentag for at opbygge. Cliniques innovative termalteknologi hjælper den med at blive siddende i 24 timer og den er nem at fjerne. Brug fingerspidserne til at sprede varmt vand (badetemperatur er ideel) på vipperne flere gange, og tryk forsigtigt. Eller ved en vatrondel med varmt vand, tryk på øjet, og tør. Anbefales ikke til brug med Lash Building Primer.
Makeup, der aktivt forbedrer din hud uden irritation. Holdbar mascara, som nemt kan fjernes med varmt vand. Allergi testet 100% parfumefri
For at skabe et naturligt fyldigere vippe look, brug vores Clinique Quickliner for Eyes i sort eller brun. Kig i et spejl og vip dit hoved 10grader bagud, så det er lettere at se toppen af din vippelinje, uden at dine vipper kommer i vejen. Vrik forsigtigt spidsen af eyelineren frem og tilbage imellem vipperne for at farve eventuelle sparsomme områder i vippelinjen.
Loading...