En salme til glæden ved stegt kylling med uimodståelige opskrifter og uvurderlige madlavningstips. Hvis du ikke allerede elsker at spise stegt kylling så meget som Susan Jung gør, vil du efter madlavning fra denne bog. Fuchsia Dunlop: Denne bog er fyldt med lækre, duftende opskrifter fra Øst- og Sydøstasien skrevet af Susan Jung, en af de bedste veteran mad forfattere jeg kender. Ken Hom, CBE""Susan Jung kender sine ting. Og jeg er så glad for, at hendes ting er stegt kylling. Klare, præcise opskrifter, overbevisende smage, obligatorisk madlavning. Jeg vil gerne lave mad af denne bog!" Jill DupleixAlle elsker stegt kylling.Uanset om det er koreansk ildkylling, vietnamesiske smørvinger eller japansk karaage, overgår intet de unikke drejninger og smagsvarianter, som kokke i Øst- og Sydøstasien har bragt til stegt kylling.Kung Pao and Beyond præsenterer 60 sprøde, sprøde og krydrede opskrifter, der tager denne ydmyge fastfood til et helt nyt niveau. Susan Jung tilbyder lækre opskrifter for at tilfredsstille alle, så du kan nyde stegt kylling derhjemme, når trangen rammer.
Leveringstid: 1-2 hverdage. Goodie medlemmer får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Fragten for ikke Goodie medlemmer er fra 24 kr. Du kan bytte og returnere din vare i en af Magasins syv fysiske forretninger eller sende varen retur med posten i 30 dage. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres. Husk at medbringe bon eller ordrebekræftelse på købet.