Sådan gør du:
Pisk smør, brun sukker og rørsukker sammen, indtil det er lyst og luftigt.
Tilsæt et æg ad gangen og pisk kraftigt, indtil det er blandet.
Tilsæt smeltet chokolade til skålen.
Bland resten af de tørre ingredienser i en skål, og hæld mælk og blandingen i for at danne en samlet dej.
Del dejblandingen i to og lad det hvile i køleskabet i en plasticpose eller lufttæt beholder i cirka en time.
Forvarm ovnen til 175 grader.
Tag dejen ud af køleskabet og del hvert halvdel i 15 stykker.
Rul hvert stykke til en kugle og flad det let med en finger eller tommelfinger.
Dæk med hvidt sukker og flormelis, før du placerer dem på en bageplade med god plads imellem.
Bag i midten af ovnen i 10-13 minutter, før du fjerner dem og lader dem køle af.
Bemærk: Kagerne vil blive hårde, når de køler af, mens de forbliver bløde i midten.