Tilbage til journal
Livsstil - Opskrift

Brownie med overdådig topping ala Nicolas Vahé

brownie med nødder og skumfiduser

Selvom påsken er forbi, kan påskens delikatesser godt holde hele sæsonen lang. Forsød foråret med en lækker dessert, der vil falde i hele familiens smag. Her serverer vi opskriften på Nicolas Vahés brownie med chokoladeæg, nødder og skumfiduser, der oplagt kan nydes i forårssolen til eftermiddagskaffen.



Brownie med chokolade og skumfiduser

Til 12 personer

Forberedelsestid 1 time (+ 1 dag)



Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade
  • 200 g sukker
  • 200 g smør
  • 6 æg
  • 1 dl boghvedemel


Ingredienser til topping

  • 100 g finthakket mørk chokolade
  • 1 dl flødeskum
  • 20 g smør skåret til tern
  • 75 g blandede nødder
  • 2 håndfuld Nicolas Vahés Marshmallows, variant “Klassiske”
  • 1 pose Nicolas Vahés chokoladeovertrukne mandler med kanel, grofthakkede
  • 1 bag of Nicolas Vahé hvid chokolade / hindbær og te, i store stykker


Forberedelse

Opvarm ovnen til 180 °.

  • Kom chokolade, sukker og smør i en gryde og smelt det ved middel varme. Tag det af varmen, så snart sukkeret er opløst.
  • Kom æggene i chokolademassen og pisk det godt. Tilsæt boghvedemel og pisk videre. Kom dejen i en firkantet form beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca 35-40 min.
  • Varm fløden op i en gryde og hæld den over den hakkede chokolade. Rør forsigtigt. Tilsæt smør og rør chokoladen blank.
  • Dæk kagen med chokolade.
  • Hak de blandede nødder groft. Drys nødder, skumfiduser, mandler og hvid chokolade over kagen. Stil kagen på køl til næste dag.






Læs også
Loading... >