Tilbage til journal
Livsstil - Opskrift

Brownie med overdådig topping ala Nicolas Vahé

Selvom påsken er forbi, kan påskens delikatesser godt holde hele sæsonen lang. Forsød foråret med en lækker dessert, der vil falde i hele familiens smag. Her serverer vi opskriften på Nicolas Vahés brownie med chokoladeæg, nødder og skumfiduser, der oplagt kan nydes i forårssolen til eftermiddagskaffen.



Brownie med chokolade og skumfiduser

Til 12 personer

Forberedelsestid 1 time (+ 1 dag)



Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade
  • 200 g sukker
  • 200 g smør
  • 6 æg
  • 1 dl boghvedemel


Ingredienser til topping

  • 100 g finthakket mørk chokolade
  • 1 dl flødeskum
  • 20 g smør skåret til tern
  • 75 g blandede nødder
  • 2 håndfuld Nicolas Vahés Marshmallows, variant “Klassiske”
  • 1 pose Nicolas Vahés chokoladeovertrukne mandler med kanel, grofthakkede
  • 1 bag of Nicolas Vahé hvid chokolade / hindbær og te, i store stykker


Forberedelse

Opvarm ovnen til 180 °.

  • Kom chokolade, sukker og smør i en gryde og smelt det ved middel varme. Tag det af varmen, så snart sukkeret er opløst.
  • Kom æggene i chokolademassen og pisk det godt. Tilsæt boghvedemel og pisk videre. Kom dejen i en firkantet form beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca 35-40 min.
  • Varm fløden op i en gryde og hæld den over den hakkede chokolade. Rør forsigtigt. Tilsæt smør og rør chokoladen blank.
  • Dæk kagen med chokolade.
  • Hak de blandede nødder groft. Drys nødder, skumfiduser, mandler og hvid chokolade over kagen. Stil kagen på køl til næste dag.






Læs også
Loading... >