Mad er mit liv. På trods af at jeg er tæt på 70, er jeg stadig i køkkenet i Hunan, på gulvet næsten hver dag laver prep, arbejder wok og taler med gæster, hvoraf de fleste har været regelmæssig i årevis. Maden er det eneste, der har ændret sig, og som ændrer sig næsten dagligt. Det handler om at få mest muligt ud af ingredienserne. Subtile blandinger af chili og sichuan peberkorn skubber enorme perleagtige kammuslinger til kanten, mens den blide salte miso skærer gennem de møreste slivers af majsfodret kylling. Det er muligt, fordi de ingredienser, jeg bruger, er friske og af fejlfri kvalitet. " Hr. Peng
Hunan er en skelsættende bog, der indfanger essensen af en unik menu fra en unik karakter. På den legendariske restaurant vælger gæsterne ikke bare at sige, hvad de ikke spiser, og hvor krydrede de kan lide deres mad. Mr. Peng gør derefter resten, der serverer små portioner med vægt på at dele mange kurser. Bestillingerne er håndskrevne og sendes ned til køkkenet med en sliske, og maden rejser op i en dumbwaiter. Peng er en fast troende på enkelhed. Blandt de 70 must-have opskrifter er hans "absurd lækre" rejer dumplings, salat wraps fyldt med tern kylling, "som du bare pop ind i munden og scrunch," og mund-smeltning dobbelt-kogt svinekød. Opskrifter omfatter dobbelt måling
Leveringstid: 1-2 hverdage. Goodie medlemmer får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Fragten for ikke Goodie medlemmer er fra 24 kr. Du kan bytte og returnere din vare i en af Magasins syv fysiske forretninger eller sende varen retur med posten i 30 dage. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres. Husk at medbringe bon eller ordrebekræftelse på købet.