FINAL SALE
Op til 70% på udvalgte brands. Shop her
farve: Ws
Størrelse: 64x29

Fossflakes

Fossflakes Knee-Ankle Pude inkl. Cover

749 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Fossflakes KneeAnkle gør det nemmere at finde en behagelig soveposition. Med KneeAnkle bliver dine ben holdt parallelt på plads, så rygsøjlen og bækkenet bliver aflastet og du vil opleve, at resten af kroppen også nemmere kan finde ro og afslapning. Samtidig forhindrer puden knæene i at trykke på hinanden, så du undgår ømme knæ.
Når du sover på siden, har din rygsøjlen nemlig brug for en hjælpende hånd til at ligge lige. Gør den ikke det, risikerer du at vågne med ondt i ryggen og knæene. Fossflakes KneeAnkle, er skræddersyet til at ligge mellem dine knæ hele natten.
Du kan også bruge KneeAnkle, når du sover på ryggen- læg den under dine knæ, så du letter trykket på lænden, eller under fødderne, så du booster dit blodomløb. Det er ren luk-sus for alle især for gravide. Puden bevarer sin form og fylde, selv efter længere tids brug og mange gange vask.
Fossflakes KneeAnkle er allergivenlig og kan nemt maskinvaskes ved 60 grader, det gør det let at holde puden ren og fri for støvmider. Brug enzymfrit vaskemiddel og undgå brug af skyllemiddel. Kan tørretumbles på uld eller silkeprogram. Tåler ikke høj varme. Er du i tvivl om din maskine kan overholde varmegraderne, så lad i stedet din pude lufttørre. Fossflakes er produceret i Danmark.
Fossflakes Knee-Ankle Pude inkl. Cover
Fossflakes
Fossflakes Knee-Ankle Pude inkl. Cover
749 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...