En kogebog med nysgerigt blik og tilbageblik på dansk mad, som den har været og stadig bliver tilberedt og spist i forskellige egne af landet. Med gode, lettilgængelige opskrifter på traditionelle retter, som er tilpasset moderne køkkener, smagsløg og kvalitet. I Danske egnsretter giver Nanna Simonsen et sanseligt gensyn med mad fra en fjern barndoms sommerferie og højtider hos venner og familie. Bogen handler om mad og måltider fra en tid, inden velfærd og udearbejde ændrede madlavning og spisevaner. Bogen er Nannas introduktion til mormormad og moderne dansk mads rødder, og den inspirerer til igen at tilberede grønkål, bage rugbrød og spise korngrød. Bogen er fyldt med både nationale klassikere og skønne egnsspecialiteter fra Gedser til Skagen. De er delt op i årstider, og der er et særligt kapitel om julens mad, for som Nanna siger: På intet andet tidspunkt af året kaster selv svorne færdigmadskunder sig ud i traditionelle udfordringer som syltekogning og rullepølsepresning.
Leveringstid: 1-2 hverdage. Goodie medlemmer får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Fragten for ikke Goodie medlemmer er fra 24 kr. Du kan bytte og returnere din vare i en af Magasins syv fysiske forretninger eller sende varen retur med posten i 30 dage. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres. Husk at medbringe bon eller ordrebekræftelse på købet.