20% på masser af skønhed - find brands som Rudolph Care, Tromborg & Paula's Choice
Størrelse: 15 ML

NIOD

Copper Amino Isolate Lipid 1% NEW 2022

749 kr.
Copper Amino Isolate Lipid 1% NEW 2022
NIOD
Copper Amino Isolate Lipid 1% NEW 2022
749 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 5-6 hverdage. Læs mere
Copper Amino Isolate Lipid (CAIL) 1% er den senaste tilføjelse til NIODs stjernekollektion. Formuleringen er udviklet til brug om aftenen, og har en blå gel-lignende konsistens, der smelter og giver en behagelig følelse af olie ved påføring. CAIL fokuserer på hudens sundhed med en pro-kollagen, pro-lipid, pro-fed formel, baseret på samme koncept som NIODs prisvindende Copper Amino Isolate Serum. CAIL har yderligere fordele, da den opbygger og styrker hudbarrierens funktion, elasticitet og integritet via lipofile veje. CAIL opretholder en sund hud gennem en omhyggelig balance mellem glycosaminoglycaner (GAG), ekstracellulære proteiner såsom kollagen og elastin, epidermale overfladelipider, corneocytter, adipocytter og adipocytter. CAIL 1% er designet til at fokusere på alle de ovennævnte hudkomponenter, forbedre volumen og modstandsdygtigheden ved at løfte huden til optimale forhold.

PRO-HUD SUNDHEDSTEKNOLOGI

Tripeptid-1 (Palmitoyl) Kobber
Formlen indeholder et solubiliseret format af ren Palmitoyl-GHK-Cu i en koncentration på 1 vægtprocent. Palmitoyl-GHK-Cu er en version af GHK-Cu med en Palmitoyl-gruppe knyttet til strukturen for at forbedre dens lipofile egenskaber for en forbedret hudaffinitet. Dette peptid virker synergistisk for at genoprette og bevare hudens ungdommelige udseende. GHK-Cu findes i naturen og er oprindeligt isoleret fra menneskeligt plasma. Den naturlige rolle for dette peptid, der findes i den menneskelige krop, omfatter aktivering af en lang række sundhedsmæssige funktioner for huden, såsom heling, immunfunktion, kollagensyntese, fibroblastproduktion og anti-inflammatoriske egenskaber.

Zizanoic Vetiver
Zizanoic Vetiver er en unik ingrediens, der kommer fra rødderne af vetiver, og bruges i duftindustrien. Den har egenskaber, der understøtter hudens elasticitet, volumen og fasthed.
Med tiden daler hudens volumen, hvilket blandt andet skyldes nedsat talgproduktion, nedsat keratinisering og en reduktion af fedtcellernes evne til at lagre fedt. Zizanoic Vetiver fremmer hudens volumen og fasthed, samtidig med at den giver en plumpende effekt.

Patenteret Dihydrodiisoeugenol -kompleks
Med alderen ændres fordelingen af fedtvæv på grund af hæmning af adipogenese og en øget fedtnedbrydning via stimuleret lipolyse.
Det patenterede Dihydrodiisoeugenol-kompleks er en ny, mangefacetteret tilgang til at forbedre hudens modstandsdygtighed, ved at bruge en dobbeltvirkende tilgang til at reducere subkutant fedt.
Dette unikke kompleks har til formål at modvirke forekomsten af en reduktion i fedtvæv ved, at forbedre hudens elasticitet og fasthed, især når det påføres kinderne og kæbelinjen.

Aphanizomenon Aquaflo
En nyopdaget blågrøn alge, der er rig på vitaminer, aminosyrer og mineraler, som styrker hudbarrieren.
Aphanizomenon Aquaflo virker udjævnende, så du får et yngre udseende ved at facilitere hudens naturlige fugtgivende faktorer. Aphanizomenon Aquaflo er fremtrædende i prolin og lysin, og forbedrer hudens elasticitet og reducerer synligheden af rynker.

Plantebaseret Squalane
Vegetabilsk kulbrinte, der er kendt for sin blødgørende virkning og evne til at opretholde hudens fugtbarriere. Squalane er en fremragende fugtgiver, der genopretter fugten, giver smidighed og modstandsdygtighed til huden
Loading...