En fremragende, opmuntrende introduktion til fransk madlavning af en forfatter, der kombinerer de bedste kulinariske kvaliteter af galliske versioner af Irma Rombauer og Fannie Farmer, med blot et strejf af Ratatouilles elskede Chef Gusteau. ' Journal, Starred Review
En fantastisk samling af de bedste franske opskrifter fra den førende myndighed inden for hjemmelavning i Frankrig
Den berømte madforfatter Ginette Mathiot, forfatter til Je sais cuisiner (den bedst sælgende hjemmelavede bog i Frankrig i over 90 år), lærte tre generationer af franske familier at lave mad.
I denne elegante, stofdækkede nye kollektion af gennemprøvede og tilgængelige opskrifter, komplet med to båndmarkører, er mere end 170 af de fineste franske retter blevet udvalgt blandt hendes værker, såsom den ikoniske Onion Soup Gratin, Dauphinois Potatoes, samt regionale retter, herunder oksekødsbourguignon fra Bourgogne og Ratatouille fra Provence, og ikoniske hæfteklammer som Vol-au-vent, æg i meurettesauce, Vichy gulerødder, fyldte østers, Crème brûlée, ærter i vin og Tarte Tatin.
Med smukke, nyligt bestilt fotografering, en introduktion af mad forfatter Keda Black, og en fascinerende forord af den vedtagne parisiske konditor, kok og forfatter, David Lebovitz, Klassiske franske opskrifter er den ultimative guide til alle hjemmekokke om, hvordan man forbereder de mest autentiske og lækre franske retter den franske måde.
Leveringstid: 1-2 hverdage. Goodie medlemmer får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Fragten for ikke Goodie medlemmer er fra 24 kr. Du kan bytte og returnere din vare i en af Magasins syv fysiske forretninger eller sende varen retur med posten i 30 dage. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres. Husk at medbringe bon eller ordrebekræftelse på købet.