Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

C-Firma Fresh Day - Serum

629 kr.
C-Firma Fresh Day - Serum
DRUNK ELEPHANT
C-Firma Fresh Day - Serum
629 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

C-Firma, frisklavet på bestilling... af dig! Denne superpotente 15% C-vitamin dagsserum er fyldt med et kraftfuldt antioxidantkompleks, essentielle næringsstoffer og frugtenzymer, der alle arbejder sammen for at opstramme og lysne hudens udseende og samtidig forbedre tegnene på forandringer i huden fremmet af solen.Hvad den er formuleret til at gøre:

C-Firma Fresh Day Serum er designet til at blive blandet af dig før første brug, hvilket maksimerer styrken af de delikate (men kraftfulde) ingredienser, samtidig med at formlen holdes frisk. Denne revolutionerende C-vitamin serum er fyldt med et kraftfuldt antioxidantkompleks af 15% l-ascorbinsyre, 0,5% ferulinsyre og 1% E-vitamin for at afsløre en lysere, fastere og mere ensartet teint. C-Firma er stærkt formuleret med græskarfermentekstrakt og natriumhyaluronatcrosspolymer og hjælper med at opløse døde hudceller på overfladen på enzymatisk vis, samtidig med at den fugter og beroliger. Resultatet er et mærkbart reduceret udseende af tegn på ældning og solskader - erstattet af en utrolig udstråling og lysstyrke.


Nøgleingredienser:

- Potent antioxidantkompleks (15% l-ascorbinsyre plus 0,5% ferulinsyre og 1% E-vitamin): Opstrammer og lysner hudens udseende og fornemmelse og minimerer samtidig tegn på solforandringer samt skader forårsaget af forurening og andre miljømæssige stressfaktorer.

- Græskarferment og granatæbleekstrakt: Giver en blid enzymatisk eksfoliering, som øger indtrængningen af C-Firmas antioxidantkompleks.

- Chronocyclin: Et kronopeptid, der efterligner antioxidantfordelene ved D-vitamin for en mere ungdommelig hud.

Loading...