farve: Sort

Beurer

Anti snorkebælte SL 40

599 kr.
Anti snorkebælte SL 40
Beurer
Anti snorkebælte SL 40
599 kr.
Forlænget returret indtil 24/01-22
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Returnér indtil 24/01-2022. Læs mere

Snorker du når du ligger på ryggen?


Nattesøvnen er vigtig. Den har en stor betydning for vores velvære, både fysisk og psykisk. Det er under søvnen, at nye indtryk og oplevelser bearbejdes og hjernen ”vaskes”.
Hvis du snorker når du sover, kan det forværre kvaliteten af din søvn. Med anti-snorkebæltet, kan du reducere snorken, der er forårsaget af at ligge på ryggen. Først og fremmest en hjælp til dig, men også din partner, hvis du snorker højlydt. Anti-snorkebæltet kan bruges mod let til tung snorken.
Hvordan virker anti-snorkebæltet? Bæltet placeres rundt om brystet, og med de to elektroder på bagsiden. På fronten sidder en aftagelig kontrolenhed, der har en positionssensor, der registrerer, når du ligger på ryggen. Når du gør det, udsender elektroderne en elektrisk impuls. Kroppens reaktion, er at ændre sin liggeposition. Impulserne fortsætter, indtil du ændrer liggeposition.
SL 40 kan tilpasses en omkreds fra 80-105 cm, og der medfølger et forlængende stykke, der kan udvide omkredsen op til 140 cm. Elektroderne er lavet af ledende kulstofmateriale, så de skal blot fugtes med lidt vand inden brug.
SL 40 er 20 intensiteter på kontrolenheden, der er genopladelig. Afhængigt af intensiteten, kan bæltet bruges fra 16-40 timer på en fuld opladning. Der medfølger mikro-USB opladningskabel.
3 års garanti
Loading...