2 for 20%
20% på masser af solcreme, selvbruner & aftersun. Shop her
Størrelse: 15 ML

Yves Saint Laurent

All Hours Precise Angles Concealer

290 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
CONCEALER MED OPBYGGELIG DÆKNING OG VÆGTLØS FØLELSE
EN MULTIFUNKTIONEL OG PRÆCIS CONCEALER, DER BESKYTTER, SKULPTERER ELLER FREMHÆVER, MED EN STRÅLENDE MAT FINISH. FUGTGIVENDE I OP TIL 24 TIMER. En cremet og opbyggende concealer, der ikke lægger sig i de fine linjer. Giver op til 24 timers* fuld dækning og en strålende mat finish.

FORDELE FOR KUNDEN
Dækker mørke rande og rødme
Skjuler fine linjer og skønhedsfejl
Skulpterer blidt trækkene ved ansigt og øjne

BEHAGELIG FORMEL MED OP TIL 24 TIMERS* HOLDBARHED OG LANGVARIG PLEJE
All Hours Precise Angles concealer er behagelig, vægtløs og fugtgivende i op til 24 timer*. Formlen er beriget med koffein- og jasminblomstekstrakt, der modvirker mathed. Huden bliver øjeblikkeligt perfektioneret i op til 24 timer*, og efter 14 dage** ser huden glattere, blødere og fastere ud.

NEM PÅFØRING MED DEN ULTRAPRÆCISE APPLIKATOR
All Hours Precise Angles Concealer kan det hele: "Dække, Skulptere, Fremhæve" takket være den ultrapræcise applikator. Dæk under øjnene og små skønhedsfejl med den ultrapræcise spids, så du kan nå alle vinkler, skulptere ansigtstrækkene med brede sider eller forskønne teinten med en fuld påføring i ansigtet.

NUANCER
Den nye All Hours Precise Angles Concealer fås i 18 nuancer. Alle nuancerne i All Hours Precise Angles Concealer er udviklet i henhold til All Hours Foundation-nuancerne, som du kan stole på hele dagen, hele natten, ALLE TIMER.

FORBRUGERE ER ENIGE**: 95,3 % oplevede, at deres hud så glattere ud, 90,7 % sagde, at den føltes blødere, 83,3 % sagde, at deres fine linjer og skønhedsfejl var mindre synlige, 77,3 % var enige i, at deres hud så fastere ud.
*Forbrugertest på 165 kvinder i USA.
** Forbrugertest på bar hud efter 14 dage på 165 amerikanske forbrugeres resultater efter 14 dage på 165 amerikanske forbrugere.
All Hours Precise Angles Concealer
Yves Saint Laurent
All Hours Precise Angles Concealer
290 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...