The Ordinary

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

70 kr.
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
The Ordinary
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
70 kr.
Byt i butik: 30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution fra The Ordinary er en aktiv 10-minutters eksfolierende ansigtsbehandling, der bekæmper synlige urenheder, samtidig med den giver en klarere hud og fornyet glød. Ved kontinuerlig anvendelse forbedrer den ujævn hudstruktur og reducerer udseendet af fine linjer.

Anvendelse: Påføres med fingerspidserne på tør hud i et jævnt lag på ansigt om aftenen på renset hud. Virketid er maksimalt 10 minutter og ikke oftere end 2 gange ugentligt. Skylles af med lunkent vand. Undgå kontakt med øjnene.
Vi anbefaler, at du de første 4-6 uger langsomt tilvender huden BHA syre. Dette kan gøres ved, at du de første par uger anvender produktet to gange om ugen og herefter langsom øger til hver aften og herefter oftere. Vær opmærksom på din hud og eksperimenter med, hvad der fungerer bedst for dig.
Dette produkt indeholder en alfa hydroxy syre (AHA), som kan øge din huds følsomhed over for solen og især muligheden for solskoldning. Brug derfor solcreme og begræns solens eksponering under brug af dette produkt og i en uge bagefter.
Loading...