2 for 20%
20% på masser af solcreme, selvbruner & aftersun. Shop her
Størrelse: 30 ML

Kenzo

Youth Flow - Youth Flow Serum

699 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Med tiden bliver de naturlige mekanismer til fornyelse af epidermis mindre effektive. Ud over denne naturlige aldring er vores hud også udsat for daglige aggressioner (UV-lys, forurening, stress, osv.). En langsommere ""ungdomsstrøm"" resulterer i dannelse af fine linjer og rynker, tab af fasthed, svagere hud og et mindre ungdommeligt udseende.Oplev KENZOKI YOUTH FLOW SERUM, det nye globale anti-ageing ansigtsserum, for en hud der udstråler ungdommelighed dag efter nat. Dette serum er en alliance af en global anti-aging effekt og en exceptionel sensorialitet. Den kombinerer Sacred Lotus Flower Water og Oily Extracts, to synergetiske kraftfulde aktivstoffer, der hjælper med at beskytte huden mod oxidativ stress og stimulerer epidermal fornyelsesdynamikken, med High Mallow Extract af naturlig oprindelse, der hjælper med at stimulere nøgleproteiner med anti-rynke- og opstrammende virkning. Hudens kvalitet forbedres synligt: huden ser yngre og mere modstandsdygtig ud, som om den er fornyet.Allerede fra første påføring er din hud fugtet, strålende og udglattet.

Efter en måneds brug er rynker og fine linjer reduceret. Huden bliver fastere og mere strålende. 97% af kvinderne hævder, at deres hud ser smukkere ud(1).

Fordelen er, at dens mælkeagtige olietekstur absorberes hurtigt og smelter sammen med huden og frigiver en afslappende duft. Ved påføring giver denne anti-aging ansigtsserum en øjeblikkelig følelse af velvære(2).Formuleret med 97%(3) ingredienser af naturlig oprindelse.(1)Selvevaluering ved hjælp af spørgeskema på 33 frivillige med to påføringer om dagen i 4 på hinanden følgende uger(2)Self-assessment Manikin på 33 frivillige efter én anvendelse.(3)Baseret på ISO 16128-standarden. De resterende 3% bidrager til formlens sensoriske tekstur og integritet

Youth Flow - Youth Flow Serum
Kenzo
Youth Flow - Youth Flow Serum
699 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...