Log ind
Goodie Days
Få 30% på ALT fra MAC *Eksklusivt Goodie stjernemedlemmer
Størrelse: 30ml, 50ml, 150ml

Copenhagen Grooming

Whitehouse Pontential - Glow Kit giver glød og fugt

475 kr.
Whitehouse Pontential - Glow Kit giver glød og fugt
Copenhagen Grooming
Whitehouse Pontential - Glow Kit giver glød og fugt
475 kr.
Byt dine julegaver frem til 24. januar 2024
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Julegaver byttes frem til 24/01-24. Læs mere
Levering inden for 1-3 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
White House Potential Kit er en 3-trins hudplejerutine, der giver huden energi og forbedrer hudens udstråling, samtidig med at den tilføjer naturlig glød til huden.

Restart
Restart er en daglig rensegel der effektivt fjerner snavs og overskydende olier uden at udtørre din hud. Den efterlader din hud frisk, ren og sund og klar til efterfølgende hudplejeprodukter.

Sådan burger du produktet:
Start med at skylle dit ansigt. Kom derefter et par pump ud på fingerspidserne og massér blidt gelen ind i fugtig hud. Når gelen skummer og er godt fordelt på ansigtet skylles den af med vand. Undgå påførsel i området omkring øjnene. Brug Restart som din daglige ansigtsrens i eller efter badet. Restart kan både bruges morgen og aften men skal altid anvendes som det første produkt i din rutine.


Halo 22
Halo 22 er en serum der giver huden glød ved at genopbygge og bevare hudens naturlige udstråling. Den tilfører huden vitaminer, udglatter den og udjævner din hudtone. Derved skaber den et energisk og sundt look, der varer hele dagen.

Sådan bruger du produktet:
Påfør et par dråber serum om morgenen og massér det godt ind i huden. Lad serummet absorbere i mindst 5 minutter før påførsel af andre produkter. Produktet skal anvendes efter rensing (Restart) og inden fugt (Blazar).


Blazar
Blazar fugter og tilfører energi til træt hud. Med dens plejende og beroligende egenskaber beskytter huden mod irritation. Gennem mekanisk pigmentering tilføjer denne tonede fugtighedscreme en naturlig og frisk solbrun farve mens den udjævner hudtonen.

Sådan bruger du produktet:
Påfør fugtighedscremen på ansigtet. Bliv ved med at massére cremen ind i huden indtil pigmentering skifter og cremen ændrer farve. Vær opmærksom på at fordele cremen i hele dit ansigt. Skyl derefter hænder og lad Blazar virke hele dagen. Påfør altid Blazar om morgen som det sidste trin i din rutine.


White House Potential Kit er skabt og designet i Danmark. Kittet har ingen bivirkninger og er vegansk. Ingen Copenhagen Grooming produkter er testet på dyr.
Loading...