Log ind
GOODIE DAYS
20% på masser af skønhed bl.a. Tromborg, Rudolph Care & YSL.

Sephora Collection

Waterproof 12h Retractable Eyeliner

69 kr.
Waterproof 12h Retractable Eyeliner
Sephora Collection
Waterproof 12h Retractable Eyeliner
69 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
En 3-i-1 udtrækkelig eyeliner, hvis supercremede, vandfaste formel kombinerer intensitet og bekvemmelighed.

Finish: Mat, Shimmer eller Glitter

Tekstur: Cremet blyant

3-i-1 udtrækkelig eyeliner blyant: 100% cremetDenne langtidsholdbare eyelinerblyant er så cremet, at den kan opnå absolut ethvert look. Dens fyldige konsistens smelter perfekt ind i dine øjenlåg og tilføjer intensitet til dine øjne på et øjeblik. Den er nem at påføre og glider glat ind i øjet og langs øjenkonturen.
En blyant, der giver en lang række muligheder: fra en ren og ensartet linje til en smoky finish. Den kan bruges som en blyant inde i øjet, som eyeliner eller endda som øjenskygge.

Endeligt en vandfast eyeliner med et ultra-komfortabelt design

Gør dit liv nemmere med SEPHORA COLLECTION. Denne udtrækkelige eyelinerblyant har allerede alt det, du har brug for til at perfektionere din makeup.

Denne vandfaste eyelinerblyant indeholder en blyantspidser. Den lader dig tegne ultrapræcise linjer som en professionel. Dens smudge-tip er designet til at blande formlen.

En udtrækkelig eyelinerblyant med kontinuerlig intensitet

Denne udtrækkelige eyelinerblyant fås i et bredt udvalg af højt pigmenterede nuancer. Sort, brun, grøn, blå, lilla, grå - Find essentielle hverdagsfarver med uimodståelige matte, skinnende og glitrende finishes.

Desuden har denne eyeliner med meget lang holdbarhed en vandfast formel. Farven bliver på plads hele dagen lang uden at miste sin lysstyrke. Nyd 12 timers non-stop intensitet.
Loading...