Få 20% på stort set alt ved køb af min. 2 varer markeret med ”Juleshopping 20%”
Størrelse: NO_SIZE

Jacob Jørgsholm

Wagyu

172,46 kr. Pris reduceret fra 229,95 kr. til
Wagyu
Jacob Jørgsholm
Wagyu
172,46 kr. Pris reduceret fra 229,95 kr. til
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Mange folk vil rigtig gerne smage det eksklusive wagyu-kød, men ikke alle tør kaste sig ud i det. Verdens bedste kød er som regel forbundet med en lang række spørgsma°l. Hvordan fa°r jeg den ultimative smagsoplevelse? Hvordan vælger jeg den rette udskæring? Hvordan fa°r jeg det maksimale ud af fx e´n enkelt wagyu-ribeyebøf, sa° intet ga°r til spilde? I min bog vil du fa° svar pa° alle dine spørgsma°l, og jeg vil guide dig gennem en verden af wagyu og bl.a. lære dig, hvordan e´n wagyu-ribeyebøf bliver til en wagyu-wellington-fora°rsrulle, et stykke sashimi, en portion tartar, mens fedtet bliver til den mest vidunderlige mayo. Verdens første wagyu-kogebog er drevet af min passion for wagyu og spækket med unikke og eksklusive opskrifter, som jeg selv har udviklet. I en tid, hvor vi ga°r over mod en tendens i samfundet, hvor der spises mindre kød, er det helt essentielt, at det kød, man spiser, smager fantastisk, og at dyret har haft et godt liv. Det er en af grundene til, at salget af det smagfulde, flotte, og fedtmarmorerede wagyu-kød de seneste a°r er eksploderet i hele verden i takt med, at salget af almindeligt oksekød er faldende. I kogebogen Wagyu tager jeg dig ikke blot gennem den spændende historie om wagyu-racen og de gener, der gør wagyu til koens svar pa° en Rolls Royce, betydningen af MBS-gradueringsskalaen, valg af udskæring i en given sammenhæng, og hvordan du steger den perfekte, store og flotte bøf jeg tager dig med endnu dybere ind i wagyu-køkkenet, som jeg har brugt uendelig mange timer pa° at eksperimentere i.Om forfatterenI 2015 a°bnede den dengang 20-a°rige restauratør og selværte kok Jacob Jørgsholm restauranten Feed Bistro pa° Nørrebro i København. Sideløbende driver han en af Danmarks mest populære Youtube-madkanaler og har senest a°bnet egen webshop med salg af netop wagyu-kød, som han selv nøje udvælger og importerer direkte fra forskellige ga°rde rundt omkring i verden. Jacob er ogsa° aktuel i tv-programmet Madnørderne pa° DR. Jacob har gennem den seneste tid afholdt ma°nedlige 10-retters wagyu-events pa° Feed Bistro, hvor han har haft plads til at teste og eksperimentere med forskellige wagyu-retter. Alle Jacobs oplevelser, eksperimenter og store viden inden for wagyu har han samlet i denne bog sammen med de allerbedste opskrifter.
Loading...