GOODIE DAYS
20% på stort set alt skønhed *Eksklusivt til dig som Goodie medlem
Størrelse: 50 ML

Origins

VitaZing SPF15 Energy-boosting Moisturizer 50 ml.

Goodie pris
147,50 kr.
Normal pris
295 kr.
VitaZing SPF15 Energy-boosting Moisturizer 50 ml.
Origins
VitaZing SPF15 Energy-boosting Moisturizer 50 ml.
147,50 kr.
295 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Denne multifunktionelle farvet creme med solfaktor 15 fornyer og beskytter huden mod frie radikaler. Giver en let oliefri fugt og ensarter hudens tone. Udglatter, fornyer og forfiner hudens overflade. Giver et strålende udseende og glød, som havde du været en uge sydpå.


Nøgleingredienser: Et energikompleks af mangosteen, cordyceps, og ginseng fornyer huden og beskytter mod frie radikaler. Mangokernesmør og trehalose giver huden en oliefri og let fugt. Mineral pigmentteknologi giver huden en ensfarvet tone. Beskytter huden mod UV-stråler og for tidlig ældning af huden med en blanding af kemiske solfiltre, mangosteen og C- og E-vitamin. Udglatter, fornyer og forfiner hudens overflade med kastanjefrøekstrakt.


Uden animalske ingredienser bortset fra honning og bivoks. Origins produkter er formuleret med planter og ingredienser fra jorden og havet af højeste kvalitet, kombineret med sikre, rene alternativer og avanceret videnskab.
Origins fremstiller produkter ved hjælp af en kombination af vedvarende ressourcer, vindenergi og miljøvenlige produktionsmetoder.


Påføres på huden efter serum og creme, hvis dette er et behov.
Giver energi med en æteriskolie blanding af: grapefrugt, bitter mandel, rose og mynte.
Loading...