Log ind
Størrelse: 50

Peter Thomas Roth

Vital-E Microbiome Age Defence Cream

695 kr.
Vital-E Microbiome Age Defence Cream
Peter Thomas Roth
Vital-E Microbiome Age Defence Cream
695 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
En fugtighedscreme, som synligt bidrager til at reparere og styrke hudens beskyttelsesbarriere for at støtte dens naturlige mikrobiom en usynlig barriere, som beskytter huden mod skadelig miljøpåvirkning, som har en aldrende effekt på huden. Bygger på innovativ Gamma E Antioxidant-teknologi samt præbiotiske og probiotiske ingredienser.
Forbedrer hudens elasticitet og modvirker mat og livløs hud, fine linjer og rynker, som forårsages af skadelig miljøpåvirkning. Bidrager til at afgifte hud, som har været udsat for blåt lys fra tekniske enheder, og bidrager til synligt at balancere, beskytte og forbedre hudens mikrobiom, samtidig med at huden fugtes.
Indeholder:
Gamma E Antioxidant-teknologi ved hjælp af en uovertruffen antioxidanteffekt bidrager den til at forbedre og synligt modvirke mat og livløs hud, fine linjer, rynker og mindsket spændstighed, som skyldes skadelig miljøpåvirkning.
3 % ekstrakt af Butterfly Ginger-roden bidrager til synligt at afgifte hud, som har været udsat for blåt lys fra tekniske enheder.
Pre/Pro-BioDefense-kompleks en blanding af præbiotiske og probiotiske ingredienser, som synligt bidrager til at balancere, beskytte og forbedre hudens mikrobiom.
Fensebiome -peptid en heptapeptid, som synligt bidrager til at forbedre hudens mikrobiom og forhindre fugttab.
Tucuma-smør fyldigt og luksuriøst smør, som fugter huden og forbedrer fugtbalancen.
Anvendelse: Lad den konsistensforandrende fugtighedscreme smelte mellem fingerspidserne. Påføres kontinuerligt to gange dagligt på rengjort hud på ansigt og hals.
Loading...