NYE BRANDS
Udforsk de populære brands fra K-BEAUTY. Shop her

Murad

Vita-C Triple Exfoliating Facial

775 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Environmental Shield C Vita-C Triple Exfoliating Facial udglatter hudens tekstur lige så effektivt som en mikrodermabrasionsbehandling på én gang. Eksfoliering fjerner døde hudceller for at hjælpe med at øge udstrålingen, minimere udseendet af mørke pletter og ujævn hudtone og gøre vejen fri for en bedre indtrængning af de kraftige serum og behandlinger, der følger efter.

Selv om intet kan erstatte en professionel ansigtsbehandling, giver eksfoliering derhjemme mulighed for at vedligeholde huden, så den forbliver strålende og sund. Da Vita-C Triple Exfoliating Facial blev testet mod en mikrodermabrasionsansigtsbehandling, gav Vita-C Triple Exfoliating Facial sammenlignelige resultater efter kun én brug. Guldstabiliseret C-vitamin leverer antioxidantforsvar og lysnende fordele, og den farveskiftende formel indikerer jævn påføring for at gøre eksfoliering til en effektiv og skånsom oplevelse hver gang.

Anvendelse
Massér på ren, fugtet hud med cirkulære bevægelser, indtil formlen skifter fra orange til en jævn hvid farve for at indikere jævn påføring. Lad den virke i op til 10 minutter. Gør hænderne våde og brug en fejende bevægelse til at skylle af og afslutte din ansigtsrutine. Dup tørt. Brug 2-3 gange om ugen.
Vita-C Triple Exfoliating Facial
Murad
Vita-C Triple Exfoliating Facial
775 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...