Rensedag hver dag

Giv huden det bedste udgangspunkt, og rens den morgen og aften. Det hjælper den gode glød på vej.

  • DERMALOGICA Special Cleansing Gel, Dermalogicas sæbefri gelé skummer nænsomt snavs, fedt og forurening væk fra huden.
  • KIEHL’S Ultra Facial Cleanser, Abrikoskerneolie, E-vitamin og udtræk fra oliven sikrer, at huden ikke ter sig som en ørken, når du har vasket alle urenheder væk.
  • TROMBORG Cleansing Foam, Mmm! Det fyldige skum dufter himmelsk og renser huden blidt. Fyldt med alt godt fra naturen, så det, ud over at vaske skidt bort, både fugter og heler.
  • MARIO BADESCU Enzyme Cleansing Gel, Følelsen af nyvasket hud er stensikkert til stede, når den peelende rensegelé fra Mario Badescu har været i brug. Et godt udgangspunkt for efterfølgende serum, creme – og så makeup.
  • CHANEL La Mousse, Makeup, støv, sved og urenheder vaskes straks bort med Chanels lille hjælper, der med blå mikroalger beskytter mod den stress, huden udsættes for ved storbyens forurening.

Den bedste base

Der skal serum til – efter rens og inden creme. Serum nærer huden med vitaminer og aktive ingredienser, så den holder sig kvik.

Dugfriske dråber

Tørt indeklima og forurening er med til at trække fugten ud af huden. Svar tilbage med en mist, når du føler, den strammer.

Blink blink

Naturligt definerede eller fyldige og smukt buede. Der er en mascara for alle vipper. Eneste krav: Ingen drys, tak!

Tørt på toppen

Ingen grund til at vaske håret dagligt. Det både slider på håret og miljøet. Brug en tørshampoo – på spray, pudder eller skum alt efter temperament.

Loading...