Log ind
VILDE TILBUD
Op til 50% på udvalgt skønhed* Køb julegaverne i dag.
Størrelse: 30ml, 50ml, 15ml, 150ml

Copenhagen Grooming

Time Traveller - Anti-Age Kit - Bekæmp rynker

Goodie pris
540 kr.
Normal pris
675 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Time Traveller - Anti-Age Kit - Bekæmp rynker
Copenhagen Grooming
Time Traveller - Anti-Age Kit - Bekæmp rynker
540 kr.
675 kr.
Byt dine julegaver frem til 24. januar 2024

Udvalgte varer var også nedsat til Black Week

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Julegaver byttes frem til 24/01-24. Læs mere
Levering inden for 1-3 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Time Traveller er en 4-trins hudplejerutine der er skabt til at bekæmpe ældningstegn for et ungdommeligt og energisk look.

Restart:
Restart er en daglig rensegel der effektivt fjerner snavs og overskydende olier uden at udtørre din hud. Den efterlader din hud frisk, ren og sund og klar til efterfølgende hudplejeprodukter.

Sådan burger du produktet:
Start med at skylle dit ansigt. Kom derefter et par pump ud på fingerspidserne og massér blidt gelen ind i fugtig hud. Når gelen skummer og er godt fordelt på ansigtet skylles den af med vand. Undgå påførsel i området omkring øjnene. Brug Restart som din daglige ansigtsrens i eller efter badet. Restart kan både bruges morgen og aften men skal altid anvendes som det første i din rutine.


Eye-Opener:
Eye-Opener er en øjencreme specielt formuleret til, at bekæmpe rynker og reducere ældningstegn omkring øjnene. Eye-Opener vil skabe et synligt løft af det øvre øjenlåg, mens den reducerer mørke gengivelser, poser og hævelser og giver dig etenergisk look.

Sådan bruger du produktet:
Dup forsigtigt cremen rundt om øjenområdet - start indad fra det ydre hjørne. Brug hver morgen og/eller aften. Undgå helst at cremen kommer i kontakt med andre påførte produkter. Dette kan forsage kumpler og ineffektivitet i kontaktområdet.


Flashback:
Flashback vil opstramme og løfte din hud og give et ungdommeligt, sundt og energisk udseende. Serummet minimerer synligt mørke pigmentforandringer og misfarvning, og giver en mere ensartet hud. Flashback reparerer og genskaber hudens udstråling.

Sådan bruger du produktet:
Påfør et par dråber af serumet om morgenen og massér det godt ind i huden. Serummet skal påføres efter rensning (Restart) og før fugt (inception). Produktet kan anvendes hver morgen og/eller aften.


Inception:
Inception giver huden et ungdommeligt udseende og hjælper med at udviske fine linjer og rynker. Cremen hjælper din hud med at bekæmpe synlige ældningstegn og fungerer som en fugtighedscreme på samme tid.

Sådan bruger du produktet:
Påfør et par pumps til dine fingerspidser og massér det forsigtigt ind i huden. Sørg for at dække hele dit ansigt. Lad det virke dagen igenemme. Produktet kan anvendes hver morgen og/eller aften.

Time Traveller er skabt og designet i Danmark. Kittet har ingen bivirkninger, er fri for parfume og vegansk. Det er ikke testet på dyr.
Loading...