SALE
Op til 50% på boligbrands - fx HAY, Aarke, Royal Copenhagen & Kay Bojesen.
farve: Grå

SAGE

The Super Q

4.999 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

The Super Q


The Super Q blender giver professionel kvalitet hjemme i dit eget køkken. Med den mest kraftige motor, kandegenkendelse og støjdæmpende teknologi. The Super Q optimerer teksturen og sikrer en blød og cremet konsistens.


De 5 One touch-programmer med optimeret tid/hastighed for at give det mest velsmagende resultat. Nyd en silkeblød smoothie baseret på mejeriprodukter og en endnu blødere grøn smoothie med de to smoothie-programmer.


Vælg én af de 12 hastigheder og optimér teksturen, så du får en blødere og mere cremet konsistens. Lav din egen nøddesmør, mandelmælk, friske cocktails, fint-malet mel, cremet dip, fyldig sauce, spændende dressinger og friskmalede krydderier.


The Super Q har en intelligent funktion i basen, som automatisk genkender blenderkanden og optimerer derved ydelsen, uanset om du bruger 2-liters kanden eller ‘to go’ smoothiebeholderen.


Med en kraftfuld motor på 2400 W har the Super Q en ekstrem høj ydeevne og med knive, der roterer med 300 km/t får man hurtige resultater.Auto clean funktion: Et one touch-program bruger rent vand/sæbevand til at rengøre kanden og knivene.


Støjdæmpende funktion: Forestil dig en højere ydeevne kombineret med mindre støj. Den unikke motorteknologi reducerer driftsstøjen, så oplevelsen bliver suveræn.


Specifikationer

Superstærk Tritan blenderkande: 2,0 liter

High performance: 2400 W motor

Søjreducerende teknologi

6 ‘one touch’-indstillinger

Stort display m/ Count Up/Down timer

Brugsmanual

Inklusive drikkebæger (700 ml), låg og knivenhed

Kompatibel med the Vac Q™

Auto Clean
The Super Q
SAGE
The Super Q
4.999 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb

Skynd dig - disse tilbud slutter snart!Loading...