Log ind
VILDE TILBUD
Op til 50% på udvalgt skønhed* Køb julegaverne i dag.
Størrelse: 50 days supply

Copenhagen Grooming

The Hair Growth Kit

Goodie pris
599,20 kr.
Normal pris
749 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

The Hair Growth Kit
Copenhagen Grooming
The Hair Growth Kit
599,20 kr.
749 kr.
Byt dine julegaver frem til 24. januar 2024

Udvalgte varer var også nedsat til Black Week

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Julegaver byttes frem til 24/01-24. Læs mere
Levering inden for 1-3 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
The Hair Growth Kit er skabt til at booste din hårvækst ved brug af naturlige, aktive ingredienser. The Hair Growth Kit er formuleret og produceret i Danmark og den unikke formel er videnskabeligt bevist til at øge væksten af inaktive hårsække samt hjælpe med at formindske hårrtab.The Hair Growth Kit indeholder en ny generation af mikro-nåle-teknologi kombineret med en naturlig, aktiv hårvækstsserum, der er specielt formuleret til at reetablere balance i hovedbunden. Gennem vores patenterede Triple complex, har vi bevist, at vi kan formindske hårtab og kickstarte ny hårvækst.Produktet er effektivt og uden bivirkninger, da ingen af komponenterne indeholder hverken skrappe kemikalier eller medicin.Vi anbefaler, at man bruger The Hair Growth Kit i minimum 150 dage, for at se bedst muligt resultat. The Hair Growth Kit består af The Moonroller, The Activator og The Cleanser. Selvom serumet alene kan give gode resultater, så er det stærkt anbefalet at benytte hele Kittet, da kombinationen af disse komplimenterer hinanden til en stærkere og tykkere hårvækst.Hvordan virker det?

The Moonroller skaber mikroskopiske kanaler i hovedbunden, hvilket maksimerer blodcirkulationen, og får The Activator til at trænge bedre ind i hårsækkene. Ingredienserne i The Activator går derefter ind og aktiverer dine âsovendeâ hårsække, forlænger dine hårsækkes cyklus og er med til at skabe ny hårvækst.Hvordan bruges produktet?

Trin 1: Rengør The Moonroller med The Cleanser. Sørg for at du rammer hele overfladen af rullen.Trin 2: Start med at finde de områder du vil arbejde med. Begynd nu at rulle 20 gange frem og tilbage (vandret), 20 gange frem og tilbage (lodret) og 20 gange frem og tilbage diagonalt. Benyt et let tryk. Du skal kunne mærke det i din hovedbund, men det skal ikke gøre ondt.

- Bemærk: Moonrolleren bør kun bruges hver tredje dagTrin 3: Anvend The Activator på dine ønskede områder, hvor du ser en formindsket hårvækst. Tryk let på flasken, så du mærker, at serummet når din hovedbund. Sørg for at hele området bliver dækket.Brug The Activator hver eneste dag - om morgenen eller om aftenen, det er op til dig. Det er en leave-in serum, der betyder, at du ikke skal vaske det ud.


Og husk: Sørg for at bruge The Activator hver dag og The Moonroller tre gange om ugen.
Loading...