Log ind
Jule­tilbud
Få op til 40% på Beauty Julekalendere. Skynd dig - kun så længe lager haves.
Størrelse: 50 days supply

Copenhagen Grooming

The Beard Growth Kit

599 kr.
The Beard Growth Kit
Copenhagen Grooming
The Beard Growth Kit
599 kr.
Byt dine julegaver frem til 24. januar 2024
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Julegaver byttes frem til 24/01-24. Læs mere
Levering inden for 1-3 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
The Beard Growth Kit er skabt til at booste din skægvækst ved brug af naturlige, aktive ingredienser. The Beard Growth Kit er formuleret og produceret i Danmark og den unikke formular er videnskabeligt bevist til at øge væksten af inaktive hårsække samt udfylde ujævnheder i skægget. Vi anbefaler, at man bruger The Beard Growth Kit i minimum 150 dage, for at se bedst muligt resultat. The Beard Growth Kit besår af The Beard Roller, The Activator, The Beard Roller Cleanser og The Keychain Comb.

Det virker således: The Beard Roller skaber små kanaler huden, hvilket maksimerer blodcirkulationen, og får The Activator til at trænge bedre ind i huden. Ingredienserne i The Activator gårderefter ind og aktiverer dine sovende hårsække og skaber ny hårvækst.

Sådan bruger du produktet:
The Beard Roller skal blot anvendes 2 gange om ugen, gerne med 3 hviledage imellem anvendelse, da huden har brug for tid til at regenerere. The Activator skal derimod anvendes 1 gang om dagen, enten om morgenen eller om aftenen.

1. Start med at vaske ansigtet for at fjerne eventuelle bakterier. Når huden er tør, påføres 2 pump af The Activator i ansigtet. Vent derefter i 5 minutter inden påførsel af andre produkter - f.eks. fugtighedscreme, skægolie m.m.
The Activator Serum skal ikke vaskes af, men skal derimod have så lang tid som muligt til at trænge ind i huden. For at virke optimalt skal den forblive i huden i minimum 4 timer - gerne længere.

2. The Beard Roller skal anvendes 2 gange om ugen (morgen eller aften) på et nyvakset, tørt ansigt. Inden du bruger rulleren skal du påføre 2-3 pump af The Beard Roller Cleanser på The Beard Roller og vente 20 sekunder, for at sikre at den er fri for bakterier. Efter brug kan du blot nøjes med at skylle The Beard Roller i varmt vand. Når du ruller, skal du sørge for kun at rulle med lette tryk - det må aldrig være smertefuldt. Anvend The Beard Roller over hele det område du ønsker at øge væskten. Rul 10 gange horisontalt, diagonalt og vertikalt.

OBS: På de dage The Beard Roller anvendes, skal man først bruge The Beard Roller efterfulgt af The Activator.

The Beard Growth Kit er formuleret og designet i Danmark. Det er fri for parfume og har ingen dokumenterede bivirkninger. Foruden er produkterne veganske som ikke er testet på dyr.
Loading...