MIILD

Tear-proof Volume Bulbous Mascara

210 kr.
Tear-proof Volume Bulbous Mascara
MIILD
Tear-proof Volume Bulbous Mascara
210 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Miilds mascaraer er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT. De er udviklet på rene, nænsomme og naturlige ingredienser og er skabt efter princippet om en kompromisløs tilgang til allergivenlighed, bæredygtighed, økologi og produktkvalitet.
Miilds mascara kommer i fire forskellige varianter med samme lækre og tårefaste produkt.
Hvis du tidligere har købt en Length eller Volume mascara fra Miild, skal du være opmærksom på, at vi har lanceret nye tårefaste versioner. Du opnår samme effekt, men har en ny lækker ingrediensliste, der holder bedre på vipperne.
Volumen Bulbous er en certificeret tårefast mascara fremstillet af rene, nænsomme og naturlige råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgt for at opnå den rette tekstur, intensitet og masser af effekt.
Børsten er lavet af nylon og er stor, men nem at håndtere. Den er skabt til at tilføre dine vipper mest mulig volumen og giver et intenst og voluminøst look.
Anvendelse:
Påfør mascaraen helt nede ved roden for at skabe bundvolumen og træk så børsten i zig-zag bevægelser mod spidsen for at opnå den optimale effekt. Mascaraen kan nemt bygges op ved at påføre flere lag fra rod til spids.
Vi anbefaler denne mascara til dig, der elsker det voluminøse udtryk.
Se hvordan du påfører vores tårefaste mascara i guiden ovenover.
Indeholder 8 ml.
Loading...