Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

T.L.C. Sukari Babyfacial

639 kr.
T.L.C. Sukari Babyfacial
DRUNK ELEPHANT
T.L.C. Sukari Babyfacial
639 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

Babyfacial er en AHA/BHA-""ansigtsbehandling"" af professionel kvalitet, der giver større klarhed, forbedret hudstruktur og -tone samt en mere ungdommelig udstråling. Tænk på det som et ekstra skub til stædig, kedelig hud.
Hvad den er formuleret til at gøre:

Denne maske af næste generation er en ""ansigtsbehandling"" der effektivt, men skånsomt eksfolierer porernes overflade og genopstår ved at slippe af med ophobede døde hudceller. Med en kæmpestor 25% AHA/2% BHA blanding af vores drømmehold af glycolsyre, vinsyre, mælkesyre, citronsyre og salicylsyre udglatter denne formel, af professionel kvalitet, dramatisk teksturen, mens den minimerer udseendet af porer, fine linjer og rynker. Babyfacial er unikt formuleret med kikærtemel, græskarferment og en beroligende antioxidantblanding af matcha te, mælketistel og æble, og Babyfacial leverer en utrolig lysnende og enzymatisk virkning, forbedrer hudens elastiske følelse og afslører udseendet af en mere jævn, strålende og babyblød teint.
Nøgleingredienser:

25% AHA-blanding af glycolsyre + (T) vinsyre, (L) mælkesyre og (C) citronsyre:

Eksfolierer overfladen af døde hudceller og sætter gang i overfladeomsætningen for at udglatte og lysne hudens udseende.2% salicylsyre (BHA): Trænger ind i og eksfolierer inde i porevæggene såvel som på hudens overflade, fjerner tilstopning af porerne og giver større klarhed i huden, samtidig med at det lindrer rødme.Kikærtemel: Balancerer og lysner hudens udseende og bekæmper samtidig mathed.
Loading...