Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

T.L.C. Glycolic - Exfoliating Body Lotion

209 kr.
T.L.C. Glycolic - Exfoliating Body Lotion
DRUNK ELEPHANT
T.L.C. Glycolic - Exfoliating Body Lotion
209 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

Denne højtydende blanding af 10 % AHA'er eksfolierer blidt for at genoprette og genopfriske kedelige og ujævne områder, mens dens blanding af beroligende planteolier, dybt fugtgivende smør og barriereunderstøttende elektrolytter genopbygger tør og dehydreret hud under halsen.Hvad den er formuleret til at gøre:

Med vores drømmeholdsblanding af glycol-, vinsyre-, mælkesyre- og citronsyre-alfahydroxysyrer udglatter og forfiner T.L.C. Glycolic Body Lotion blidt ru, ujævn og bumpet hud og forbedrer samtidig områder med ujævn tone. En blanding af antioxidant-holdige, ikke-duftende planteolier og -smør - tænk på grønt tefrø, passionsfrugt, abrikos, marula og shea - lindrer og går i dybden for at fugte tør, irriteret hud, mens squalan, vitamin F, natriumhyaluronat og niacinamid arbejder for at skabe en stærkere og sundere syrekappe. Kraftige elektrolytter (kokosnøddefrugtjuice og natrium PCA) giver kritisk hydrering og hjælper med at forsvare sig mod miljømæssige stressfaktorer.Nøgleingredienser:

T.L.C. Framboos AHA-blanding: Glycolsyre plus vinsyre (T), mælkesyre (L) og citronsyre (C) eksfolierer ophobede døde hudceller og giver kedelig, ujævn hud en glattere, lysere og mere ensartet teint.

Marula Butter: Et superrent koncentreret smør afledt af marulaolie og rig på antioxidantpolyphenoler, lipider og fedtsyrer, der fugter huden i dybden og giver en kraftig barrierebeskyttelse.

Shea Butter: Et koncentreret smør afledt af shea-frugt. Sheasmør har en kompleks triglycerid-sammensætning, som er ansvarlig for dets karakteristiske rige, blødgørende egenskaber og beskyttelse af hudbarrieren.

Loading...