Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

T.L.C. Framboos - Glycolic Night Serum

729 kr.
T.L.C. Framboos - Glycolic Night Serum
DRUNK ELEPHANT
T.L.C. Framboos - Glycolic Night Serum
729 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

En højteknologisk AHA/BHA-gel, der genopretter kedelig, overbelastet hud ved blidt at løfte døde hudceller væk og dramatisk forbedre hudens tone, tekstur, fine linjer, rynker og porer.

Hvad den er formuleret til at gøre:

T.L.C. Framboos er formuleret med vores drømmehold af glykol-, vinsyre-, citronsyre og salicylsyre blandet med hindbærekstrakt og hestekastanje. T.L.C Framboos bekæmper overskydende olie, samtidig med at den giver større klarhed og lysstyrke praktisk talt natten over. Den forbedrer også andre produkters ydeevne ved at gøre vejen fri for maksimal absorption. T.L.C. Framboos trænger let ind og giver et effektivt niveau af kemisk eksfoliering uden de hårde bivirkninger som tørhed eller sensibilisering. Gå fra en kedelig teint til en absolut strålende teint, i løbet af natten.Hvad du ellers skal vide:

AHA'er kan være generende, hvis de ikke er formuleret korrekt. Vi har tilføjet beroligende planteekstrakter og formuleret T.L.C. Framboos ved det ideelle pH-niveau på 3,5, som vi mener er nøglen til en effektiv formulering.Nøgleingredienser:

- T.L.C. Framboos AHA-blanding ((G) glycolsyre plus (T) vinsyre, (L) mælkesyre og (C) citronsyre) eksfolierer ophobede døde hudceller, og genopfrisker kedelig, ujævn hud for en glattere, lysere og mere ensartet teint.

- Salicylsyre (BHA) løsner talg for at fjerne tilstoppede porer og beroliger samtidig huden.
- Hindbærfrugtekstrakt rehydrerer og beroliger skadet hud, og har antioxidante egenskaber.

- Kaktusekstrakt lindrer rødme og følsomhed og hjælper med at berolige huden, mens der bruges AHA.

- Hestekastanje hjælper med at forbedre udseendet af ødelagte blodkar og beroliger.
Loading...