Juleshopping 20-30% på stort set alt. *Gælder Goodie Stjernemedlemmer
Størrelse: One size

Beauté Pacifique

SYMPHONIQUE DAY TIME, ALLE HUDTYPER

Goodie pris
559,20 kr.
Normal pris
699 kr.
SYMPHONIQUE DAY TIME, ALLE HUDTYPER
Beauté Pacifique
SYMPHONIQUE DAY TIME, ALLE HUDTYPER
559,20 kr.
699 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Crème Symphonique Day-Time er en fugtgivende dagcreme med avanceret nano-teknologi, der allerede ved påføringen virker forskønnende på hudens overflade, og som dernæst penetrerer dybt med en rig pallette af anti-age ingredienser med hver sin specifikke langtidseffekt. Crème Symphonique serien er baseret på den seneste dermatologiske videnskab, og er sammensat af Beauté Pacifique med multiple ingredienser, der hver for sig virker foryngende og genopbyggende, og som i Symphonique-produkterne tilsammen giver den helt optimale, foryngende hudpleje til den voksne hud. Cremen påføres på afrenset hud eller, optimalt efter påføring af Serum Symphonique med et eller to pump efter behov og fordeles med let fingermassage, indtil cremen er trængt helt ind i huden.

Særlige fordele
Maksimal Anti-Age effektivitet som dagcreme Sammenfatter al den nyeste viden fra Dermatologien om kosmetisk hudpleje, der faktisk virker.
Virker fugtbevarende og plejende hele dagen med ingredienser, der løbende aktiveres automatisk.
Udviklet målrettet som den helt optimale dagcreme - Allerbedst til anvendelse sammen med Crème Symphonique- Night Time og Serum Symphonique, sammensat så alle de mange anvendte ingredienser tilsammen udgør en komplet helhed, svarende til instrumenterne i et Symfoniorkester, hvori alle stemmerne høres.
Loading...