20% på masser af skønhed - find brands som Rudolph Care, Tromborg & Paula's Choice
Størrelse: 50 ML

Dr. Barbara Sturm

Super Anti-Aging Night Cream

1.720 kr. Pris reduceret fra 2.150 kr. til
Udsolgt
Super Anti-Aging Night Cream
Dr. Barbara Sturm
Super Anti-Aging Night Cream
1.720 kr. Pris reduceret fra 2.150 kr. til
Udsolgt
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 5-6 hverdage. Læs mere
Opdag DR. BARBARA STURM’S SUPER ANTI-AGING NIGHT CREAM og dens revolutionerende formel, som indeholder det eksklusive DBS Night System™, der giver den optimale støtte til hudens natlige processer for en fastere, friskere og mere jævn hud. En nyere tilføjelse til Dr. Barbara Sturms effektive SUPER ANTI-AGING COLLECTION, og ledsageren til hendes bedst sælgende NIGHT SERUM.
Mens vi sover, skifter huden fra en tilstand, hvor den beskytter til at reparere: niveauet af essentielle hormoner såsom Melatonin og HGH begynder at stige og fremskynde hudens reparation og celleregenerering. Det hjælper kroppen med at afgifte fra overskydende metaboliske og oxidative skader og bekæmpe frie radikaler, mens den forhindrer yderligere skader (såsom rynker, linjer og hyperpigmentering) fra at opstå. Efterhånden som vi ældes og hudens cellulærfunktioner bremses, bliver afgiftning (vores huds evne til at reparere effekterne af oxidativ stress), mindre effektiv, cellefornyelsen falder og huden producerer færre naturlige olier, mens frie radikaler og oxideret proteinaffald ophobes, hvilket forhindrer huden i effektiv reparation og regenerering. Dr. Sturms SUPER ANTI-AGING NIGHT CREAM optimerer hudens afgiftningsproces med specielle peptider fra avocado, der hjælper med at eliminere oxideret protein og som hjælper kroppen med at regenerere proteiner, lipider og celler, der er blevet beskadiget i løbet af dagen på grund af frie radikalers oxidation. Den indeholder også det eksklusive DBS Night System – et tredobbelt, avanceret videnskabeligt system, som understøtter hudens natlige fornyelsesproces på optimalvis, og som efterlader cellerne fuldstændigt hydreret, så de er i stand til at fungere effektivt og fokusere deres energi på reparation og foryngelse.

DBS Night System
ØJEBLIKKELIG FUGT: Den kraftfulde fugtigheds Polyglutaminsyre, er op til fem gange stærkere end hyaluronsyre. Den fugter øjeblikkeligt hudens overflade, fylder fine linjer og rynker, perfektionerer hudens barrierereparation og forhindrer transepidermal vandtab.
INTENSIV AFGIFTNING: Avocadopeptider er rige på antioxidanter, hvilket booster afgiftningen og samtidig hjælper med at fugte huden. På den måde kan huden koncentrere sig om reparation og foryngelse. Avocadopeptider stimulerer også den kontinuerlige produktion af kollagenfibre, der bidrager med et ungdommeligt udseende.
ANTI-INFLAMATORISK REPARATION: Hyaluronsyre og Portulak styrker hudens naturlige barrierefunktion, lindrer betændelse og giver intensiv fugt på både overfladen og i dybere hudlag. Det forbedrer hudens elasitet og reducerer fremkomsten af fine linjer og rynker. Formularen indeholder også Nonapeptid-1, som har vist sig at aktivere og styrke hudens mikrocirkulation, der hjælper huden med hurtigt at gå fra reparation til beskyttelsestilstand, Portulak, et anti-aging og anti-inflammatorisk kraftcenter, der er nøgleingrediensen i Dr. Sturms hudpleje samt, vitamin E, vis antioxidante egenskaber er effektive mod UV skader på huden. THE SUPER ANTI-AGING NIGHT CREAM arbejder mens du sover, og efterlader huden med et mærkbart udhvilet, forfrisket og glattere udseende om morgenen.
Loading...