NYE BRANDS
Udforsk de populære brands fra K-BEAUTY. Shop her
Størrelse: 10 ML

Rudolph Care

Sun Balm SPF 50 10 ml

125 kr.
Gave til dig fra Magasin
Gave ved køb

Køb for 395 kr. Rudolph Care og modtag en gave. Værdi 249 kr. Gælder så længe lager haves og kun ved levering fra Magasin Onlineshops lager.

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Sun Balm SPF 50 10 ml. er en parfumefri balm, som effektivt beskytter både børn og voksne mod solens UVA- og UVB-stråler. Kan bruges både i ansigtet og på kroppen, er vandafvisende, let at smøre ud – og er oplagt til dig med en aktiv livsstil, da den forbliver på huden, når du sveder. Balmen er også særligt god på udsatte områder som øjenlåg, næse, kinder, og ører. Kan bruges året rundt – og er ideel til din skiferie på grund af den rige, nærende pleje.

Sun Balm SPF 50 er fyldt med god, effektiv solbeskyttelse og nærende sheasmør, bivoks og økologiske olier fra blandt andet havtorn, raps og solsikke; havtorn kommer tør hud til undsætning, raps bevarer fugtbalancen, mens solsikke virker blødgørende på huden. Sun Balm SPF 50 indeholder ikke vand, hvilket gør den helt ideel til skituren, hvor huden har brug for både solbeskyttelse og rig pleje i det kolde, solrige vejr.

Duft:
Sun Balm er 100% parfumefri, og det betyder, at den kun dufter af de ingredienser, den er fremstillet af.

Konsistens:
Blød og rig tekstur, som smelter ind i huden uden at fedte, klistre eller hvidte.
Sun Balm SPF 50 10 ml
Rudolph Care
Sun Balm SPF 50 10 ml
125 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...