Passer det?

Og hvad så med størrelsen? Det næste store spørgsmål. Alt for mange mænd bruger for store jakker. Det vigtigste mål, som i høj grad påvirker indtrykket af jakken, du bærer, er skuldermålet. Enkelt forklaret skal skuldersømmen være præcist der, hvor skulderen begynder at dykke ned og gå over i armen. Hvis skuldersømmen går længere ud end selve skulderen, og så at sige hænger frit, eller et stykke ned på armen, er jakken for stor, og vil se for stor ud på personen, som bærer den.

Hvad med arm- og benlængden?

I nogle tilfælde er det nødvendigt at få ændret nogle mål på dit suit for at sikre, at det sidder perfekt f.eks. oplægning af bukser og jakkeærmer. En jakke med for lange ærmer ser for stor ud på alle, uanset om den sidder perfekt alle andre steder. Kort sagt, sørg for at din jakke har den rette ærmelængde. Hvad angår buksernes benlængde, skal du være forsigtig med, hvor korte du laver dine bukser, så de får den helt rigtige længde. Den korrekte længde er, når bukserne let og præcist falder på skoens overside, når du står op i en afslappet stilling.

Og ryg- og livvidde?

Det er ofte en rigtig god investering at få jakken taget ind i ryggen, så den ikke er for stor. Bukserne skal ligeledes tages ind eller ud i livet, man siger de skal kunne sidde uden bælte, når de lukkede, ellers er de for store

Loading...