Køb 2 - få 25%
Lige nu får du 25% på ECOOKING. Shop her
Størrelse: 1,7 gr

Sisley

Stylo Correct

450 kr.
Gave til dig fra Magasin
Gave ved køb

Køb Sisley produkter for 1800 kr. og få en gave. Gælder så længe lager haves og kun ved levering af Magasin Onlineshop varelager.

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Stylo Correct er en korrigerende concealer-pen. Den garanterer en fejlfri teint takket være en formel med en fantastisk dækkeevne og en cremet konsistens, der er nem at tone ud.

Giver omgående en strålende, mat finish, så du er sikret en fejlfri teint hele dagen. Urenheder er skjult, skønhedsfejl er udjævnet og reduceret, og pigmentfejl er synligt korrigeret. For hver dag der går, bidrager formlen, som er beriget med benzoesyre og alfa-bisabolol, til at minimere urenhedernes synlighed og intensitet, og huden lindres.

Konsistensen er let, tørrer ikke ud og er nem at påføre og udtone. Den elegante udformning med to spidser giver et optimalt makeupresultat: i den ene ende en blød, tynd og afrundet concealerpen til en præcis påføring og i den anden ende en udtonende skumspids, der sikrer en jævn udtoning i huden.

Vælg mellem 11 nuancer med en neutral undertone, der passer til flest mulige hudtoner.

Godt at vide: Alle nuancerne svarer til Sisleys foundationnuancer. Vælg f.eks. Stylo Correct i nuance2 til nuancen 2N eller 2W.
Stylo Correct
Sisley
Stylo Correct
450 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...