NYE BRANDS
Udforsk de populære brands fra K-BEAUTY. Shop her
Størrelse: 45 ML

Hairlust

Split Fix Hair Oil

159 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Multifunktionel hårolie, der udjævner kruset hår og slidte spidser for et glansfuldt og blødt finish.

Vink farvel til tørre og krusede hår! Split Fix Hair Oil er en olie til hår, som forbedrer hårets sundhed og fugtbalance ved hjælp af en plejende blanding af økologiske planteolier fra kokosolie, arganolie, solsikkekerneolie og abrikoskerneolie.

Denne økologisk hårolie trænger hurtigt ind i håret, forbedrer hårets styrke og fugtbalance, og efterlader lokkerne glansfulde, silkebløde og beskyttet.

Desuden forsyner vores olie til hår med en naturlig UV- og varmebeskyttende effekt, som forhindrer varmeskade, spaltede spidser og krus.

Split Fix Hair Oil er både en beskyttende stylingolie og en fugtgivende behandling i én. Du kan nemlig anvende vores økologisk hårolie på adskillige måder:

På et rent, håndklædetørt hår for at lette udredningen efter badet og give det et ekstra fugtighedsboost og beskyttelse.
På et tørt eller håndklædetørt hår for at tæmme krusede og elektrisk hår.
Inden du styler håret for at beskytte det imod sol- og varmeskade.
På et tørt hår for at forsyne håret med en flot glans.
Hemmeligheden? Vores hårolie til skadet hår har en helt unik blanding af plejende, økologiske olier. Solsikkekerneolie, kokosolie, arganolie og abrikoskerneolie arbejder sammen om at give håret fugt og pleje uden at tynge håret.
Split Fix Hair Oil
Hairlust
Split Fix Hair Oil
159 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...