STICKS'N'SUSHI

Det er nok ikke for meget at sige, at Sticks'n’Sushi lærte os at spise på japansk. Heldigvis for dem, som endnu ikke har taget den rå fisk til sig, er et af Sticks'n’Sushis varemærker også de fantasifulde og ikke mindst smagfulde yakitoristicks med bl.a. oksekød og kylling. Magasin Lyngby har sin egen Sticks n’Sushi med egen indgang og åbningstider, så du også kan spise i restauranten eller hente takeaway efter lukketid. Åbent alle dage 10-22. Bemærk, at køkkenet åbnet kl. 11.

LAGKAGEHUSET

I stueetagen finder du det velkendte bageri, Lagkagehuset. Huset er baseret på ambitionen om at levere den bedste smagsoplevelse i friskt brød – bagt efter stolte, danske bagertraditioner. Nyd den gode krumme eller de søde sager på stedet med en friskbrygget kop kaffe, eller tag det med hjem til dit eget kaffebord. Åbent alle hverdage fra kl. 7.00.

JOE & THE JUICE

Joe & The Juice serverer udsøgte juice og smoothies sammensat af frugt og grønt, lune sandwiches med blandt andet avocado og seranoskinke samt cremede cappucinoer. Og få et skud vitaminer med på vejen med et Gingershot.

HALIFAX

Er du til lækre burgere, er Halifax helt sikkert noget for dig. Hvad enten du er til den klassiske, den krydrede, den snaskede, den veganske eller noget helt femte, så er den lille diner et besøg værd. Her kan du i rå, inspirerende omgivelser nyde en hurtig bid mad ved en af siddepladserne i baren, eller tage din burger med hjem. Omdrejningspunktet hos Halifax er lækre burgere lavet på gode råvarer, serveret i rare og uformelle omgivelser – helt uden dikkedarer. Så kig forbi Halifax, næste gang burger-sulten melder sig.

RETREAT

ReTREAT har noget til de fleste on the go, og noget til alle tidspunkter på dagen. Om morgenen fra kl. 07 kan du f.eks. finde grød med rosiner og kokosflager, skyr med æblekompot, croissanter og kaffe, og i løbet af dagen finder du f.eks. Sushi, Thai suppe, Roasted Chicken Sandwich, Chia Power Salad og Juice. ReTREATs menu består af lækker urban fast food af høj kvalitet, der er lavet med gode og sunde råvarer og fremfor alt masser af smag, ærlighed og kærlighed.

ISFABRIKKEN

Isfabrikken producerer selv deres lækre og friske is efter gamle opskrifter, tilbage fra 1923. Isen er gelato inspireret og tilpasset den danske smag. Der bruges kun råvarer af den bedste kvalitet. Udover isen, har Isfabrikken i Lyngby også deres berømte flæskestegs- og frikadellesandwich med hjemmelavet rødkål og agurkesalat samt pomfritter, produceret med kød fra glade Grambogård grise. Isfabrikken serverer også økologisk kaffe fra Segafredo, sodavand og vand. Alt bliver lavet med ærlighed, fokus på smag, dyrevelfærd og bliver serveret med et smil

Loading...